ΥΠΑΙΘ
INTIME NEWS/ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Έγκριση ή μη των Αιτήσεων για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για το έτος 2022.

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μετά τον έλεγχο των υποβληθέντων φακέλων των υποψηφίων Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό για εισαγωγή στα Ιδρύματα της Tριτοβάθμιας Εκπαίδευσης το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, ανακοινώνει την έγκριση ή μη των αιτήσεων συμμετοχής έτους 2022, των ανωτέρω υποψηφίων, που υπέβαλαν αίτηση και μηχανογραφικό δελτίο μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων από 13 έως 20 Ιουλίου 2022.

Τα ανωτέρω στοιχεία είναι διαθέσιμα στους ενδιαφερομένους από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων  στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://exams-expatriate.it.minedu.gov.gr.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να πληροφορούνται αν η αίτηση συμμετοχής και το μηχανογραφικό δελτίο που υπέβαλαν έγιναν δεκτά, εφόσον στην ανωτέρω ιστοσελίδα συμπληρώσουν στο πεδίο ΕΙΣΟΔΟΣ, το e-mail τους και τον κωδικό ασφαλείας που είχαν δημιουργήσει προκειμένου να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής και το μηχανογραφικό δελτίο.

Στη συνέχεια, εφόσον επιβεβαιώσουν ότι η αίτηση συμμετοχής τους και το μηχανογραφικό τους δελτίο έγιναν δεκτά, θα μπορούν να συμμετέχουν στις εξετάσεις Ελλήνων του εξωτερικού και τέκνων Ελλήνων υπαλλήλων που υπηρετούν στο εξωτερικό η έναρξη των οποίων έχει οριστεί την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750€: Βγήκε το Μητρώο Ωφελουμένων - Μάθετε αν είστε μέσα και ξεκινήστε

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου
Χρήστος Μπούρας: «Όχι» στα σενάρια για νέα Τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία – Στόχος η επιβίωση των υπαρχόντων
«Δεν υπάρχουν φοιτητές, δεν θα έρθουν εδώ» - "Καταπέλτης" ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών από το Μεσολόγγι για τη βιωσιμότητα του ΑΕΙ
Χρήστος Μπούρας: «Όχι» στα σενάρια για νέα Τμήματα στην Αιτωλοακαρνανία – Στόχος η επιβίωση των υπαρχόντων
Τροχαίο με σχολικό λεωφορείο στη Φθιώτιδα
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σφοδρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, νεκρός 21χρονος
Μετωπική σύγκρουση σχολικού λεωφορείου που πήγαινε να παραλάβει μαθητές με ΙΧ, νεκρός ο οδηγός του οχήματος
Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Σφοδρό τροχαίο με σχολικό λεωφορείο, νεκρός 21χρονος