Μητσοτάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο: «Πολύ σύντομα» ο διάλογος για το Εθνικό Απολυτήριο

Υπουργείο Παιδείας 0

ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΠΕ: Η διγλωσσία πάει σχολείο: Συνεργασία εκπαιδευτικών & λογοπεδικών - λογοθεραπευτών στην προσέγγιση δίγλωσσων παιδιά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Α Διεύθυνση ΠΕ Αθηνών - Γραφείο Αγωγής Υγείας

Επιμόρφωση εκπαιδευτικών της Α΄ Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών στην προσέγγιση  δίγλωσσων παιδιών»

Το Γραφείο Αγωγής Υγείας της Α' Δ/νσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών σε συνεργασία με το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Λογοπεδικών- Λογοθεραπευτών διοργανώσουν επιμορφωτική εκδήλωση με τίτλο «Η διγλωσσία πάει σχολείο: Συνεργασία εκπαιδευτικών & λογοπεδικών-λογοθεραπευτών στην προσέγγιση δίγλωσσων παιδιά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 και ώρες 17:00-19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του 135ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών (Μομφεράτου 94, Γκύζη).

Η δράση διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της Ευρωπαϊκής Ημέρας Λογοθεραπείας, η οποία αυτή τη χρονιά έχει ως θέμα την πολυπολιτισμικότητα και την πολυγλωσσία. Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην εκδήλωση θα είναι προαιρετική. Θα δοθεί προτεραιότητα σε νηπιαγωγούς και εκπαιδευτικούς της Α΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου.

 Όσοι/ όσες ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πρέπει να το δηλώσουν συμπληρώνοντας το έντυπο συμμετοχής και αποστέλλοντάς το έως την Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 με φαξ στο 2108616102 ή με ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση: babel@syn-eirmos.gr.


Ανοίξτε ΕΔΩ ολόκληρο το έγγραφο της Α Διεύθυνσης ΠΕ Αθηνών - Γραφείο Αγωγής Υγείας


0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δωρεάν 4 σεμινάρια για εκπαιδευτικούς με στήριξη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

υπουργείο παιδείας