Thumbnail
Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων στο πλαίσιο εφαρμογής  των διατάξεων: α)  α) του νόμου 3966/2011(ΦΕΚ 118, τ. Α΄), «Θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» και λοιπές διατάξεις», β) του άρθρου 329, παρ. 4α του Νόμου 4072/2012 (ΦΕΚ 86Α) «Βελτίωση  επιχειρηματικού περιβάλλοντος

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΕΙΓΟΝ

          EΛΛΗΝΙΚΗ   ΔΗΜΟΚΡΑTΙΑ  

         Μαρούσι  20/06/2013           

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ ,

       ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  

 Αρ. πρωτ. : 167

  ……………………………………………..

 ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΟΤΥΠΩΝ

 ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ            

Ταχ. Δ/νση : Ανδρέα Παπανδρέου 37                                               

Τ.Κ. – Πόλη :151 80 Μαρούσι

Πληροφορίες: Α. Ριζάκη

Τηλέφωνα : 210 3443966

Email: [email protected]

ΠΡΟΣ:         Τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Α΄/θμιας

                      & Β΄/μιας Εκπαίδευσης

                     Διευθύνσεις Α/θμιας & Β/θμιας

                     Εκπαίδευσης (δια των Περιφερειακών

                     Διευθύνσεων)                           

                     Σχολικές Μονάδες της χώρας (δια των

                     Διευθύνσεων Εκπαίδευσης)

Θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για πλήρωση θέσεων με πενταετή θητεία στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία»

Η Διοικούσα Επιτροπή Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων στο πλαίσιο εφαρμογής  των διατάξεων: α)  α) του νόμου 3966/2011(ΦΕΚ 118, τ. Α΄), «Θεσμικό πλαίσιο των Πρότυπων Πειραματικών Σχολείων, Ίδρυση Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Οργάνωση του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών και Εκδόσεων «ΔΙΟΦΑΝΤΟΣ» και λοιπές διατάξεις», β) του άρθρου 329, παρ. 4α του Νόμου 4072/2012 (ΦΕΚ 86Α) «Βελτίωση  επιχειρηματικού περιβάλλοντος − Νέα εταιρική μορφή − Σήματα − Μεσίτες Ακινήτων − Ρύθμιση θεμάτων ναυτιλίας, λιμένων και αλιείας και άλλες διατάξεις» και γ) της αριθμ. Δ1/Φ.361.22/116672/01-10-2012 (ΦΕΚ2788/ΤΒ΄/15-10-2012) Υπουργικής Απόφασης «Ορισμός κριτηρίων αξιολόγησης διευθυντών και εκπαιδευτικών στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία», σας ενημερώνει για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για πλήρωση θέσεων με πενταετή θητεία στα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία.

Σας παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

Συνημμένα υποβάλλονται τα αρχεία:

Α) Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

Β) Αρχείο excel με τα κενά στα Π.Π.Σ.

Γ) Αρχείο με τα κενά του Π.Π. Ειδικού Σχολείου Ρόδου

Δ) Στοιχεία επικοινωνίας Π.Π.Σ.               

          ΓΙΑ ΤΗ  Δ.Ε.Π.Π.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΟΦ. ΚΑΛΚΑΝΗΣ 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πότε θα βγουν οι πίνακες κατάταξης αναπληρωτών για προσλήψεις

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/8

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

fysiki.jpg
Μέτρηση του «εσωτερικού ρολογιού» των υλικών: Μια πρωτοποριακή ανακάλυψη από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Darmstadt
Το ερώτημα που απασχόλησε τους ερευνητές ήταν αν υπάρχει ένας πιο «υποκειμενικός» χρόνος μέσα στα ίδια τα υλικά, που να μην ακολουθεί απαραίτητα την...
Μέτρηση του «εσωτερικού ρολογιού» των υλικών: Μια πρωτοποριακή ανακάλυψη από το Τεχνικό Πανεπιστήμιο Darmstadt
makaronia
Ζυμαρικά με σπανάκι και φέτα στον φούρνο – Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή
Ένα κρεμώδες, αρωματικό πιάτο που συνδυάζει τη δροσιά του σπανακιού με την πλούσια γεύση της φέτας – ιδανικό για κάθε μέρα της εβδομάδας.
Ζυμαρικά με σπανάκι και φέτα στον φούρνο – Εύκολη και πεντανόστιμη συνταγή