ΔΟΕ για εργαζόμενους ΛΑΡΚΟ: «Κοροϊδία και υποκρισία από την κυβέρνηση»
ΔΟΕ: Παναττική στάση εργασίας και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, σήμερα στις 12:00

Η ΔΟΕ καταγγέλλει την κοροϊδία και την υποκρισία της κυβέρνησης και ενώνοντας τη φωνή μας με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ απαιτούμε την απόσυρση της τροπολογίας και την άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της.

Επίσης, καλεί τους εκπαιδευτικούς να λάβουν μέρος στην παναττική στάση εργασίας και στη συγκέντρωση την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα.

Η ανακοίνωση της ΔΟΕ

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024, ώρα 12:00, όλες και όλοι στο Σύνταγμα.

Καταγγέλλουμε τον εμπαιγμό της κυβέρνησης Μητσοτάκη απέναντι στους χιλιοβασανισμένους εργάτες της ΛΑΡΚΟ που χρόνια τώρα αγωνίζονται να σώσουν τις δουλειές τους και την στρατηγικής σημασίας για την Εθνική Οικονομία επιχείρηση.

Χθες το δικαστήριο στην εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων δικαίωσε τους εργαζόμενους και έδωσε παράταση της προσωρινής απόφασης ώστε οι εργαζόμενοι να συνεχίσουν να εργάζονται έως τις 28 Ιουνίου. Όμως την ώρα που οι εργαζόμενοι με τη μαζική τους παρουσία και τη δυναμική διεκδίκησή τους ανέτρεψαν για άλλη μια φορά τις άδικες πρακτικές της κυβέρνησης που τους πετάει έξω από το εργοστάσιο, η κυβέρνηση, αθετώντας τις ίδιες τις υποσχέσεις της, κατέθεσε αιφνιδιαστικά τροπολογία με την οποία επιδιώκει να εκκαθαρίσει τη ΛΑΡΚΟ από τους εργαζόμενους και να προχωρήσει στην εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης.

Καταγγέλλουμε την κοροϊδία και την υποκρισία της κυβέρνησης και ενώνοντας τη φωνή μας με τους εργάτες της ΛΑΡΚΟ απαιτούμε την απόσυρση της τροπολογίας και την άμεση ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δημοσκόπηση
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς
Προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Τι απαντούν οι πολίτες για Τσίπρα, Σαμαρά και Καρυστιανού
Δημοσκόπηση MRB: Ισχυρή στήριξη στους αγρότες και δυσαρέσκεια για τους κυβερνητικούς χειρισμούς