Η ΑΔΕΔΥ κήρυξε στάση εργασίας την Πέμπτη 20 Ιουνίου από τις 11:00 έως τη λήξη του ωραρίου, για τους εργαζόμενους με κάθε σχέση εργασίας σε όλες τις δημόσιες υπηρεσίες σε Αττική και Στερεά Ελλάδα, ζητώντας την απόσυρση της τροπολογίας και την ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ άμεσα.
«Ενώνουμε τις φωνές μας με τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ στη συγκέντρωση των Σωματείων τους την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, στις 12:00, στο Σύνταγμα» αναφέρει η ΑΔΕΔΥ σε ανακοίνωσή της.
Την πραγματοποίηση τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, από τις 11 π.μ. έως τις 3 μ.μ., αποφάσισε και το διοικητικό συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Αθήνας σε έκτακτη συνεδρίασή του σήμερα, 18/6.
Σε ανακοίνωσή του, το Εργατικό Κέντρο Αθήνας ζητά να ανανεωθούν άμεσα όλες οι συμβάσεις των εργαζομένων και να λειτουργήσει η ΛΑΡΚΟ, με βάση τις ρεαλιστικές προτάσεις των σωματείων.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Διεθνής αγωνία: Αγνοείται 15χρονη Ελληνίδα, ήταν στο κλαμπ στο Κραν Μοντανά
Ποια καταστήματα ανοίγουν και ποια μένουν κλειστά στις 2 Ιανουαρίου
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 5/2
Alfavita Newsroom