ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Eλλάδας: Τι συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση
Ενημερώνουν οι Αιρετοί στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιωάννης Κυργιόπουλος και Βασίλειος Βούγιας

Για τη συνεδρίαση της Δευτέρας 11 Μαρτίου 2024 του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΠΥΣΕΕΠ) Στερεάς Ελλάδας και τα θέματα που συζητήθηκαν ενημερώνουν οι Αιρετοί εκπρόσωποι των μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ιωάννης Κυργιόπουλος και Βασίλειος Βούγιας.

Η ενημέρωση των αιρετών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 11/03/2024, με τηλεδιάσκεψη, τακτική συνεδρίαση του ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας, όπου εξετάστηκαν και αποφασίστηκαν τα κάτωθι:

Έγινε αναγνώριση των συναφειών μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (μονίμων και αναπληρωτών μελών ΕΕΠ) των οικείων Διευθύνσεων Εκπαίδευσης για μισθολογική εξέλιξη και κατάταξη στα αντίστοιχα μισθολογικά κλιμάκια.

Εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Συμβούλιο όλες οι συνάφειες των μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών με το αντικείμενο απασχόλησης.

Συζητήθηκαν αιτήσεις άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου μελών ΕΕΠ, όπου εξετάστηκαν και εγκρίθηκαν ομόφωνα όλες, πλην μίας, συναδέρφου αναπληρώτριας ΕΒΠ, διότι δεν ήταν συμβατή με το αντικείμενο απασχόλησής της.

Σε σχέση με την αδικαιολόγητη απουσία συναδέρφου αναπληρώτριας ΕΒΠ από τα καθήκοντά της (από 02-02-2024) το Συμβούλιο εισηγήθηκε θετικά στη λύση της σύμβασής της, με βάση τα έγγραφα που διαβιβάστηκαν τόσο από την Προϊσταμένη της σχολικής μονάδας εργασίας της όσο και από την οικεία Διεύθυνση Εκπαίδευσης.

Πάντοτε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Οι Αιρετοί ΠΥΣΕΕΠ Στερεάς Ελλάδας

Βούγιας Βασίλειος (ΠΕ 30) Κυργιόπουλος Ιωάννης (ΠΕ 23)

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων