μιχαηλίδης
Ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι απεργός πείνας από 12/05, ενώ άρχισε το Σάββατο (10/06) απεργία δίψας για την χορήγηση της εκπαιδευτικής του άδειας

Η Α’ ΕΛΜΕ Δυτική Αττικής, με σχετική της ανακοίνωση γνωστοποιεί την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη της στον απεργό πείνας και δίψας Γιάννη Μιχαηλίδη, ενώ «απαιτεί να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του».

Ο Γ. Μιχαηλίδης διεκδικεί το δικαίωμά του για την υφ’ όρον απόλυσή του και τη χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας, ενώ ο οργανισμός του βρίσκεται σε κρίσιμο στάδιο, εφόσον πέρυσι είχε κάνει πάλι 68 ημέρες απεργία πείνας.

Επιπλέον, σύμφωνα με την ανακοίνωση «Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας δεν έχει ακόμα αποφανθεί για τα προηγούμενα αιτήματά του για χορήγηση τακτικής άδειας και υφ' όρον απόλυσης για το διάστημα που ήταν κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει σε κατάθεση νέων αιτημάτων».

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση:

ΨΗΦΙΣΜΑ για τον απεργό πείνας και δίψας Γιάννη Μιχαηλίδη

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης βρίσκεται για άλλη μια φορά σε απεργίας πείνας (και δίψας), διεκδικώντας το δικαίωμά του για:

1. υφ' όρον απόλυση,

2. χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας.

Έχει ξεπεράσει τις 30 ημέρες απεργίας πείνας, με τον οργανισμό του να είναι ήδη εξαιρετικά επιβαρυμένος από την απεργία του καλοκαιριού του 2022, διάρκειας 68 ημερών.

Τότε, διεκδικούσε την αποφυλάκισή του και φέτος στις αρχές Μαΐου ξεκίνησε εκ νέου απεργία πείνας, όταν το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού δεν του χορήγησε εκπαιδευτική άδεια την οποία δικαιούται.

Ταυτόχρονα, παρά το γεγονός ότι είναι πλέον κρατούμενος στον Κορυδαλλό, το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Άμφισσας δεν έχει ακόμα αποφανθεί για τα προηγούμενα αιτήματά του για χορήγηση τακτικής άδειας και υφ' όρον απόλυσης για το διάστημα που ήταν κρατούμενος στις φυλακές Μαλανδρίνου, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να προχωρήσει σε κατάθεση νέων αιτημάτων.

Όπως τονίζει ο συνήγορός του «Μετά την απόρριψη και αυτού του αιτήματος, ο ίδιος βρίσκεται εκ νέου σε απεργία πείνας, με τον οργανισμό του ιδιαίτερα επιβαρυμένο από την προηγούμενη πολυήμερη απεργία του περασμένου καλοκαιριού.

Πρέπει να σταματήσει άμεσα αυτός ο νέος γραφειοκρατικός παραλογισμός, ώστε ο Γ. Μιχαηλίδης να μπορέσει να ζητήσει τακτική άδεια και υφ' όρον απόλυση, την οποία δικαιούται από το 2021».

Να ικανοποιηθούν αμέσως τα δίκαια αιτήματα του Γ. Μιχαηλίδη!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 30-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

peripoliko-nixta-1021x576.jpg
Λάρισα: Παρίσταναν τους «τεχνικούς» της ΔΕΗ αλλά ξάφριζαν χρήματα και χρυσαφικά
Κλέφτες απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ και κοσμήματα από την οικία της μίας γυναίκας, προσποιούμενοι τους τεχνικούς της ΔΕΗ
Λάρισα: Παρίσταναν τους «τεχνικούς» της ΔΕΗ αλλά ξάφριζαν χρήματα και χρυσαφικά