ekloges ekpaideutikon
INTIME/ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Εκλογές στο ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά: Το ψηφοδέλτιο της Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής

Το ψηφοδέλτιό της για τις εκλογές του νέου ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά ανακοίνωσε η Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής.

Η ανακοίνωση της Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής

Οργάνωση και αγώνας για τη ζωή μας

Ενάντια στην πολιτική της φτώχειας, της αξιολόγησης, της τρομοκρατίας, του πολέμου

Στις 9 Νοέμβρη απέργησαν εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, ανάμεσά τους δεκάδες χιλιάδες εκπαιδευτικοί. Στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, το σκηνικό επαναλήφθηκε. Παρά την τρομοκρατία, παρά την προσπάθεια απονεύρωσης της εξέγερσης και παραχάραξης της ιστορίας, δεκάδες χιλιάδες λαού πορεύτηκαν στους δρόμους ενάντια στην αντιδραστική πολιτική και, στην Αθήνα, κατέληξαν στη μεγάλη γιάφκα της διεθνούς τρομοκρατίας, την αμερικάνικη πρεσβεία. Είχε προηγηθεί η μαζική αποχή των εκπαιδευτικών από τις ηλεκτρονικές «εκλογές» - παρωδία για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, κόντρα στις κυβερνητικές πιέσεις και την εξευτελιστική στάση των ΟΛΜΕ - ΔΟΕ. Μεγάλο τμήμα του εργαζόμενου λαού και της νεολαίας ψάχνει να βρει αγωνιστική διέξοδο. Ακόμα μεγαλύτερο (η μεγάλη πλειοψηφία για την ακρίβεια) δείχνει, έστω και παθητικά για την ώρα, ότι δεν συναινεί στη σφαγή του.

Η επίθεση οξύνεται

Η επίθεση ενάντια στα λαϊκά δικαιώματα και η επιδείνωση των συνθηκών ζωής των εργαζομένων εξελίσσονται σε όλα τα μέτωπα. Οι τεράστιες ανατιμήσεις στην ενέργεια και σε όλα τα βασικά είδη φτωχοποιούν παραπέρα και σε δραματικές διαστάσεις τους εργαζομένους, τους μισο-εργαζόμενους/μισο-άνεργους και άνεργους, τη μαθητική, φοιτητική και εργαζόμενη νεολαία. Μας «τάζουν» έναν ακόμα πιο δύσκολο χειμώνα, που θα είναι όμως εύκολος και κερδοφόρος για το κεφάλαιο και τους ξένους και ντόπιους εκμεταλλευτές. Ο πόλεμος στην Ουκρανία –αποτέλεσμα της όξυνσης των αδιεξόδων του καπιταλισμού και των ενδοϊμπεριαλιστικών αντιθέσεων– φέρνει πιο κοντά τα πιο φρικτά ενδεχόμενα. Ενώ η ελληνική άρχουσα τάξη βάζει τον λαό στην γκιλοτίνα, παραχωρώντας ολόκληρη τη χώρα στην αμερικανονατοϊκή πολεμική μηχανή. Παράλληλα, η επίθεση σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης κλιμακώνεται.

Η κυβέρνηση κάνει τα επόμενα βήματα εφαρμογής όλου του αντιδραστικού - αντιεκπαιδευτικού θεσμικού πλαισίου της αυτοαξιολόγησης / αξιολόγησης. Τα μέτρα ταξικών σφαγείων της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και της Τράπεζας Θεμάτων εμπεδώνονται και επεκτείνονται, ενώ η Πανεπιστημιακή Αστυνομία και τα ΜΑΤ αποτελούν το νέο… εκπαιδευτικό προσωπικό της σπουδάζουσας νεολαίας, η οποία έχει να αντιμετωπίσει και τον νέο νόμο - πλαίσιο που κατακερματίζει και απαξιώνει τα πτυχία. Ταυτόχρονα, κλιμακώνεται η επίθεση στις ελευθερίες, τη συνδικαλιστική και πολιτική δράση. Κάθε ζωντανή κίνηση των σωματείων επιδιώκεται να ελεγχθεί και να κατασταλεί μέσω του ΓΕΜΗΣΟΕ, του αντεργατικού νόμου 4808, οι απεργίες βγαίνουν κατά συρροή παράνομες με fast-track διαδικασίες, οι διαδηλώσεις χτυπιούνται ανελέητα και βιομηχανίες πολιτικών διώξεων είναι σε εξέλιξη. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η υστερία διώξεων από τον ΔΔΕ. Δεν ενεργεί από μόνος.

Έχει ως πολιτικό καθοδηγητή τις πρακτικές της υπουργού Παιδείας και της κυβέρνησης, που, με επίδειξη αυταρχισμού και επιβολής, χρησιμοποιούν τον νόμο Χατζηδάκη σέρνοντας στα δικαστήρια σωματεία για την κήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων. Αξιοποιεί το κατασταλτικό οπλοστάσιο των μνημονιακών νόμων και του νέου ΔΥΚ που ψήφισαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις για να τρομοκρατήσει, να εκφοβίσει, να βάλει στον «πάγο» συνδικαλιστικές ελευθερίες και δικαιώματα. Ούτε πρόκειται για κάποιο μεμονωμένο γεγονός. Υπάρχει μια σειρά κρουσμάτων πανελλαδικά, που φανερώνει ενορχηστρωμένη επίθεση, προκειμένου να επιβληθεί το δόγμα «Νόμος και Τάξη». Το κλίμα που επιχειρείται να διαμορφωθεί θα σπάσει με την αποφασιστική, μαζική, επίμονη απάντησή μας στον δρόμο! Τίποτα δεν έχουμε να περιμένουμε από καμία κυβερνητική «ευαισθησία» που θα περιγελάσει με voucher τη λαϊκή εξαθλίωση. Τίποτα δεν έχουμε να περιμένουμε από εκλογές και «σωτήριες» κυβερνητικές εναλλαγές που θα διαχειριστούν την ίδια πολιτική. Τίποτα δεν έχουμε να περιμένουμε από την ΟΛΜΕ που δηλώνει πλήρη υποταγή στα σχέδια του συστήματος, σε πλήρη αναντιστοιχία με την αντίθεση του κλάδου στα αντιδραστικά κυβερνητικά μέτρα.

Τα σωματεία που έχουμε και τα σωματεία που χρειαζόμαστε

Η πλειοψηφία της ΟΛΜΕ, ο εργοδοτικός - κρατικός συνδικαλισμός των ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ - ΠΕΚ, αφού η κυβέρνηση της «τράβηξε τα αυτιά», δηλώνει όλο και μεγαλύτερη συμμόρφωση. Με την πολιτική της φτώχειας, της αξιολόγησης, των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών. Οι εκκλήσεις του ΠΑΜΕ στην ΟΛΜΕ να οργανώσει τον αγώνα αντανακλά τις αυταπάτες των υποστηρικτών της γραμμής αυτής για τον ρόλο των παρατάξεων του συστήματος (ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ - ΠΕΚ) και τις αναπαράγει στους εκπαιδευτικούς. ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ - ΠΕΚ (πότε με την αποφασιστική συνεπικουρία έως και καθοδήγηση και πότε με την ανοχή του ΠΑΜΕ) έβαλαν την υπογραφή τους στη νομιμοποίηση της τηλε-«εκπαίδευσης», στην απόπειρα παύσης αντίστασης στην αξιολόγηση (με τη βοήθεια των γνωστών πραξικοπημάτων ή με τα «ενιαία κείμενα» συμμετοχής που δεν συγκροτούν μέτωπο ανατροπής της), στην απουσία προγράμματος δράσης και αγώνα. Παρά τα φληναφήματα περί του «αγωνιστικού φάρου» της ΕΛΜΕ Πειραιά, δεν μπορεί να αποκρυφτεί το πραγματικό γεγονός ότι η πλειοψηφία του ΔΣ, πέραν κάποιων θετικών ανακοινώσεων, δεν έχει κάνει τίποτα στην πολιτική Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ | ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ | ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ) ΠΕΙΡΑΙΑΣ, Δεκέμβρης 2022 [email protected] κατεύθυνση οργάνωσης του κλάδου και συγκρότησης του απαραίτητου αγώνα. Η ηγεσία ΑΣΕ-ΠΑΜΕ, συνυπεύθυνη με ΔΑΚΕ - ΣΥΝΕΚ για την αποσυγκρότηση του αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση και με μια λογική «συνεννοήσης» - διαλόγου με τον αντίπαλο, μοιάζει όλο και περισσότερο με… ΣΥΡΙΖΑ: «υπεύθυνες» προτάσεις και σχέδια νόμου στη βουλή, όχι «ακραία» αλλά πολλά και προεκλογικά αιτήματα και «αγώνες». Δεν παραγνωρίζουμε τον δυσμενή συσχετισμό που έχει διαμορφωθεί, ούτε και κλείνουμε τα μάτια στη δική μας αδυναμία να μειώσουμε την απόσταση των συναδέλφων από το σωματείο και τις γενικές συνελεύσεις, να ανατρέψουμε μια εικόνα που καλλιεργείται δεκαετίες, το μακρινό και ασαφές «αποκούμπι» που αφορά λίγους «μυημένους». Ούτε έχουμε εκθέσει όσο «αξίζει» τις υπόλοιπες παρατάξεις, οι οποίες παζαρεύουν προκειμένου να διατηρήσουν έναν μίζερο διαπραγματευτικό ρόλο, που και το ίδιο το σύστημα πια, φανερά, σνομπάρει.

Ως Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής, έχοντας την πεποίθηση ότι οι αγώνες κερδίζονται στους δρόμους, προσπαθούμε σταθερά αυτά τα χρόνια, όχι μόνο να στηρίξουμε τη γραμμή της διεκδίκησης και του αγώνα, αλλά και να δημιουργήσουμε συνθήκες πλατιάς συμμετοχής των εκπαιδευτικών στη ζωή του σωματείου και στις αντιστάσεις. Γιατί ξέρουμε καλά ότι κανένα πρόβλημα δεν λύνεται ερήμην όσων το αντιμετωπίζουν. Στηρίξαμε αποφασιστικά τις όποιες περιπτώσεις έχει κινηθεί το ΔΣ της ΕΛΜΕ σε αγωνιστική κατεύθυνση, χωρίς να λογαριάζουμε πολιτικά οφέλη και πολεμήσαμε κάθε οπισθοχώρηση και συμβιβασμό του.

Ο αγώνας στα χέρια των εργαζομένων - Δεν περιμένουμε σωτήρες

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι ο λαός και οι εκπαιδευτικοί θα ξαναβρούν τη δύναμή τους στους δρόμους!

Εκεί που πάντα κερδήθηκαν οι κατακτήσεις. Στην πραγματικότητα, καμία κυβέρνηση, κανένα δικαστήριο και καμία αστυνομία δεν είναι πιο ισχυροί από έναν λαό που αγωνίζεται και συνειδητοποιεί τη δύναμή του. Οι απεργοί και οι διαδηλωτές στις πρόσφατες κινητοποιήσεις, οι εργατικοί αγώνες που είναι σε εξέλιξη στη χώρα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη, είναι τα πρώτα μικρά δείγματα, που δείχνουν όμως τον μόνο δρόμο: τον δρόμο της οργάνωσης και του αγώνα. Τον αγώνα αυτόν δεν μπορούν και δεν θέλουν να τον οργανώσουν οι ηγεσίες των ΟΛΜΕ - ΔΟΕ.

Το βάρος πέφτει στα πρωτοβάθμια σωματεία ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ και κρίσιμο βήμα είναι η μαζικοποίηση και το ζωντάνεμα των Γενικών Συνελεύσεων. Ο συντονισμός των ΕΛΜΕ και ΣΕΠΕ που επιδιώκουν να τον οργανώσουν. Ένας συντονισμός πρωτοβάθμιων σωματείων, που δεν θα παρακολουθεί την πλειοψηφία των ΟΛΜΕ - ΔΟΕ παγιδεύοντας 180.000 εργαζομένους στην απραξία, αλλά θα υπερασπίζεται τις κατακτήσεις μας, θα βάζει μπροστά τις λαϊκές ανάγκες και δικαιώματα στην εργασία και την εκπαίδευση. Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο, είναι η μοναδική λύση: οι 180.000 εκπαιδευτικοί οφείλουν και έχουν τη δύναμη να οργανώσουν μια μεγάλη κεντρική μάχη, ενταγμένη σε έναν συνολικό αγώνα διαρκείας όλων των εργαζομένων, δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, για την ανατροπή της κυβερνητικής πολιτικής. Μια μάχη με συνελεύσεις, απεργιακά ταμεία, πλατιές επιτροπές αγώνα, διαδηλώσεις και απεργίες. Και έχουμε το άμεσο καθήκον να διατηρήσουμε ζωντανό τον αγώνα ενάντια στην αξιολόγηση, κηρύσσοντας απεργία - αποχή από όλες τις σχετικές διαδικασίες.

· Αυξήσεις στους μισθούς - να πάρουν πίσω όλες τις ανατιμήσεις

· Ανατροπή όλου του θεσμικού πλαισίου αυτοαξιολόγησης / αξιολόγησης

· Κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής και της Τράπεζας Θεμάτων

· Έξω η αστυνομία από τα Πανεπιστήμια - Κάτω τα χέρια από τις μαθητικές κινητοποιήσεις

· Μονιμοποίηση των αναπληρωτών

· Κάτω ο αντισυνδικαλιστικός νόμος 4808 (Χατζηδάκη)

Οι αγώνες δεν είναι νόμιμοι ή παράνομοι - Είναι δίκαιοι και αναγκαίοι Παλεύουμε να κάνουμε τα σωματεία μας αυτό που πρέπει να είναι: όργανα συγκρότησης του αγώνα των εργαζομένων! ΟΛΟΙ στην πανεκπαιδευτική απεργία 15/12 ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/12, 2 μ.μ. ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΤΖΑΒΕΛΛΑ (δεν δόθηκε συνδικαλιστική άδεια) ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΗΣ ΕΛΜΕ: ΔΕΥΤΕΡΑ 19/12, 8 π.μ. - 8 μ.μ.

Στην προσπάθεια απαξίωσης και κατάργησης των σωματείων απαντάμε με τη μαζική συμμετοχή μας!

Στις εκλογές για το νέο ΔΣ της ΕΛΜΕ, στηρίξτε τη γραμμή του αγώνα

Ψηφοδέλτιο της Ενότητας Αντίστασης Ανατροπής

 • ΑΝΔΡΕΟΥ ΚΛΑΙΡΗ (8ο Γυμνάσιο Πειραιά)
 • ΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΡΙΑ (3ο ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΜΑΡΙΑ (7ο Γυμνάσιο Κερατσινίου)
 • ΒΙΔΑΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1ο ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΒΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (2ο Γυμνάσιο Περάματος)
 • ΓΕΩΡΓΑΛΑ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ (ΓΕΛ Αίγινας)
 • ΓΚΕΡΤΣΟΣ ΖΗΣΗΣ (2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΔΑΣΑΚΛΗ ΜΑΓΔΑ (Γυμνάσιο Καμινίων)
 • ΔΗΜΗΤΡΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (Μουσικό Σχολείο Πειραιά)
 • ΔΡΑΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ (ΓΕΛ Ιωνιδείου, Αναπλ.)
 • ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ (10ο ΓΕΛ Πειραιά)
 • ΚΑΒΒΑΔΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (3ο ΓΕΛ Κερατσινίου)
 • ΚΑΛΟΥΣΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ (3ο ΓΕΛ Κερατσινίου)
 • ΚΑΝΤΟΥΝΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ (2ο ΓΕΛ Περάματος)
 • ΚΑΡΑΚΟΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ (3ο ΕΠΑΛ Πειραιά, Αναπλ.)
 • ΚΟΡΠΗ ΕΛΕΝΗ (ΕΠΑΛ Αίγινας)
 • ΚΟΥΡΗΣ ΝΙΚΟΣ (2ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΚΟΥΦΑΚΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (13ο ΓΕΛ Πειραιά)
 • ΜΑΝΟΥΣΑΚΑ ΣΤΕΛΛΑ (6ο Γυμνάσιο Πειραιά)
 • ΜΑΝΩΛΙΑΔΟΥ ΝΑΤΑΛΙΑ (2ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού)
 • ΜΑΣΤΡΟΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΛΑΓΙΑ (ΕΠΑΛ Αίγινας)
 • ΜΕΛΙΓΚΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ (1ο Γυμνάσιο Αίγινας)
 • ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΓΕΛ Καμινίων)
 • ΜΗΤΣΗ ΓΙΩΤΑ (3ο ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ (ΕΠΑΛ Σαλαμίνας, Αναπλ.)
 • ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (1ο ΓΕΛ Δραπετσώνας)
 • ΠΑΡΑΣΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΑ (3ο ΕΠΑΛ Πειραιά)
 • ΠΛΕΣΣΑ ΜΑΙΡΗ (1ο ΓΕΛ Κερατσινίου)
 • ΠΡΙΑΓΓΕΛΟΥ ΧΑΡΑ (1ο ΓΕΛ Κερατσινίου)
 • ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (2ο ΓΕΛ Πειραιά)
 • ΣΙΟΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (3ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού)
 • ΣΠΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ (5ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού, Αναπλ.)
 • ΣΠΥΡΑΛΑΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (1ο Γυμνάσιο Δραπετσώνας)
 • ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ (Καλλιτεχνικό Σχ. Κερατσινίου)
 • ΣΤΑΝΤΣΙΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ΓΕΛ Σπετσών, Νεοδιόριστη)
 • ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ (1ο ΓΕΛ Κερ., 2ο ΓΕΛ Περ., Αναπλ.)
 • ΣΤΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ (4ο ΓΕΛ Κορυδαλλού)
 • ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑ (Μουσικό Σχολείο Πειραιά)
 • ΣΩΤΗΡΙΟΥ ΘΑΝΑΣΗΣ (ΓΕΛ Καμινίων)
 • ΤΣΙΡΙΓΩΤΗ ΓΙΩΤΑ (ΕΠΑΛ Σαλαμίνας)
 • ΤΣΙΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (1ο Γυμνάσιο Κορυδαλλού)
 • ΤΣΙΩΛΗ ΙΩΑΝΝΑ (2ο ΓΕΛ Κερατσινίου)
 • ΦΡΥΔΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (Καλλιτεχνικό Σχ. Κερατσινίου)
 • ΧΑΡΤΖΟΥΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (3ο, 4ο Γυμν. Κερατσινίου, Αναπλ.)
 • ΧΑΣΑΠΗ ΣΑΣΑ (11ο Γυμνάσιο Νίκαιας)
 • ΧΑΤΖΗΑΝΔΡΕΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ(1ο ΓΕΛ Πειραιά)
 • ΧΟΤΖΟΓΛΟΥ ΧΡΥΣΑ (8ο ΓΕΛ Πειραιά)
 • ΧΟΥΝΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (2ο Εσπ. ΕΠΑΛ Δραπετσώνας)
 • ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (2ο ΓΕΛ Περάματος, 2ο Γυμνάσιο,
 •  2ο ΓΕΛ Δραπετσώνας, Αναπλ.)
 • ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΟΥ ΒΑΣΩ (ΕΠΑΛ Κορυδαλλού)

Δείτε εδώ αναλυτικά το ψυφοδέλτιο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

edra.jpg
ΚΥΣΔΕ: Oι μετατάξεις των κλάδων που συζητήθηκαν - Πότε θα συνεχιστεί η εξέταση θεμάτων
Ενημερωτικό του αιρετού στο ΚΥΣΔΕ Θοδωρή Κατσωνόπουλου σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης της συνεδρίασης του ΚΥΣΔΕ
ΚΥΣΔΕ: Oι μετατάξεις των κλάδων που συζητήθηκαν - Πότε θα συνεχιστεί η εξέταση θεμάτων
olme
Εκπαιδευτικοί για 21ο Συνέδριο ΟΛΜΕ: «Αγωνιστική προοπτική και μάχη παρά το πραξικόπημα της ΔΑΚΕ»
«Συνέδριο αγωνιστικής προοπτικής και μάχης, παρά τιο πραξικόπημα της ΔΑΚΕ και την υπονόμευση των ΣΥΝΕΚ» - Η Αγωνιστική Παρέμβαση Εκπαιδευτικών Ν....
Εκπαιδευτικοί για 21ο Συνέδριο ΟΛΜΕ: «Αγωνιστική προοπτική και μάχη παρά το πραξικόπημα της ΔΑΚΕ»
Κινητοποιήσεις
Εκπαιδευτικοί: «Στηρίζουμε περήφανα την απόφαση υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου»
«Στηρίζουμε περήφανα την επιλογή μας να σταθούμε αταλάντευτα στην συλλογική μας απόφαση να υπερασπιστούμε το δημόσιο σχολείο και τα παιδιά», τονίζουν...
Εκπαιδευτικοί: «Στηρίζουμε περήφανα την απόφαση υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου»