ΠΥΣΔΕ Λάρισας
«Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απομονώσουν αυτή την ομάδα εκπαιδευτικών και ενημερώνουμε ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ως Δ.Σ, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες διαγραφής τους από το σωματείο»

Καταγγελία εναντίον ομάδας μέσα στην ΕΛΜΕ, η οποία «εδώ και ενάμιση χρόνο σέρνει το σωματείο μας με αστήρικτες καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, προκαλώντας οικονομική αιμορραγία και με προφανή στόχο την διάλυσή του», δημοσιοποίησε η ΕΛΜΕ Λάρισας.

Οπως αναφέρει, «Παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές ήττες τους με πρωτοφανές πάθος, χρησιμοποιώντας ακόμη και συναδέλφους εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, συνεχίζουν τις αγωγές εναντίων του σωματείου, με τελευταία αυτή που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες κατά των εκλογών που διεξήχθησαν για την εκλογή συνέδρων στις 25 Μαΐου και στις οποίες οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ως παράταξη με τον τίτλο ΑΔΗΚ και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7 ψήφους! Προφανώς δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα αλλά δεν νομίζουμε ότι η λύση είναι η δικαστική προσφυγή»

Ολη η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Λάρισας

Τo Δ.Σ της ΕΛΜΕ Λάρισας , καταγγέλλει με τον πιο αποφασιστικό τρόπο την απαράδεκτη τακτική που ακολουθεί μια μικρή ομάδα συναδέλφων που βρίσκονται γύρω από τον πρώην αιρετό και νυν ψευδοαιρετό κ. Κοντσιώτη .

Η συγκεκριμένη ομάδα εδώ και ενάμιση χρόνο σέρνει το σωματείο μας με αστήρικτες καταγγελίες στις δικαστικές αίθουσες, προκαλώντας οικονομική αιμορραγία και με προφανή στόχο την διάλυσή του. Παρά τις αλλεπάλληλες δικαστικές ήττες τους με πρωτοφανές πάθος, χρησιμοποιώντας ακόμη και συναδέλφους εν αγνοία τους και χωρίς τη συγκατάθεσή τους, συνεχίζουν τις αγωγές εναντίων του σωματείου, με τελευταία αυτή που κατατέθηκε πριν λίγες μέρες κατά των εκλογών που διεξήχθησαν για την εκλογή συνέδρων στις 25 Μαΐου και στις οποίες οι συγκεκριμένοι εκπαιδευτικοί συμμετείχαν ως παράταξη με τον τίτλο ΑΔΗΚ και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 7 ψήφους! Προφανώς δεν τους ικανοποίησε το αποτέλεσμα αλλά δεν νομίζουμε ότι η λύση είναι η δικαστική προσφυγή.

Ως Δ.Σ της ΕΛΜΕ οφείλουμε να ενημερώσουμε όλα τα μέλη μας πως μέχρι σήμερα, έχουμε πληρώσει σχεδόν 3000€ σε δικαστικά έξοδα και αναμένεται να επιβαρυνθούμε με 1000€ ακόμα εξαιτίας των ανυπόστατων αγωγών που καταθέτουν συνεχώς οι συγκεκριμένοι ,ελάχιστοι συνάδελφοι. Ενημερώνουμε επίσης πως μέχρι σήμερα η ΕΛΜΕ δικαιώθηκε σε όλες τις αγωγές που έκανε η προαναφερόμενη ομάδα. Στην τελευταία δε διαδικασία οι παραπάνω εκπαιδευτικοί δεν εμφανίστηκαν καν στα δικαστήρια!!

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για συνειδητή προσπάθεια από πλευράς τους, να δημιουργήσουν οικονομικό πρόβλημα στο σωματείο και τίποτα περισσότερο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να απομονώσουν αυτή την ομάδα εκπαιδευτικών και ενημερώνουμε ότι με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς ως Δ.Σ, θα ξεκινήσουμε τις διαδικασίες διαγραφής τους από το σωματείο , όπως ακριβώς προβλέπει το καταστατικό μας.

Η εμμονή που επιδεικνύουν στην υπεράσπιση του νόμου Χατζηδάκη , κόντρα στις ομόφωνες αποφάσεις τόσο της ΕΛΜΕ μας όσο και της ΟΛΜΕ ,τους καθιστούν συνδικαλιστικές μαριονέτες της κυβέρνησης και τίποτα περισσότερο. Είναι ολοφάνερο πως δεν δείχνουν κανένα σεβασμό στο σωματείο και στα μέλη του και αδυνατούν να αποδεχθούν τις δημοκρατικές διαδικασίες αλλά και τις αλλεπάλληλες δικαστικές αποφάσεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γραπτός ΑΣΕΠ: Οδηγίες για να κάνετε την αίτηση εύκολα και γρήγορα με λίγα κλικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Βγήκε η κατανομή θέσεων για το Διαγωνισμό του ΑΣΕΠ - 5124 οι ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ (Πίνακας - Αιτήσεις)

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Tο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ που μοριοδοτεί και στους 2 ΠΙΝΑΚΕΣ

Παν.Πατρών: Υποτροφίες σε Μεταπτυχιακά Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής - Αιτήσεις μέσω alfavita.gr

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 95 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΔΙΔΥΜΕΣ
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
Πώς δύο δίδυμες φοιτήτριες ιατρικής κατάφεραν να κερδίσουν τεράστια αποζημίωση από τη σχολή τους
Δίδυμες αδελφές που κατηγορήθηκαν για αντιγραφή στην Ιατρική, παίρνουν τεράστια αποζημίωση
τεχνολογία
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
Το επιστημονικό περιεχόμενο των Ομηρικών επών καταγράφεται από τον Κ. Ζέγγελη - Η προηγμένη τεχνολογία των Αρχαίων Ελλήνων μέσα από τα Ομηρικά έπη
Οι Αρχαίοι Έλληνες ήταν κάτοχοι προηγμένης τεχνολογικής γνώσης
ελενα ΙΣΠΑΝΙΑ
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο
«Ό,τι κι αν συμβεί, ξέρω ότι η ζωή μου δεν ήταν μάταιη, γιατί πάλεψα και πέτυχα αυτό που ήθελα, να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη για την ασθένεια».
Βίντεο με συγκλονιστικό αποχαιρετισμό της Έλενας λίγο πριν πεθάνει από καρκίνο