Thumbnail
Τι καταγγέλλει η ΟΛΜΕ για το περιστατικό σε ΕΛΜΕ της χώρας - Εκπαιδευτικοί που δεν ήταν στο εκλεγμένο ΔΣ ζήτησαν από Πρωτοδικείου να τους διορίσει ως ΔΣ

Εκπαιδευτικοί που δεν ήταν μέλη του εκλεγμένου ΔΣ ΕΛΜΕ προσέφυγαν σε Πρωτοδικείο, ζητώντας να γίνουν οι ίδιοι ως διορισμένο ΔΣ!

Κι όμως, το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην ΕΛΜΕ Λάρισας, οδηγώντας την ΟΛΜΕ να καταγγείλει τη συγκεκριμένη ενέργεια.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Σχετικά με τα γεγονότα στην ΕΛΜΕ Λάρισας

Ύστερα από την άρνηση της Κυβέρνησης να αποδεχτεί το αίτημα της ΑΔΕΔΥ για παράταση της θητείας των υφισταμένων ΔΣ των συνδικάτων, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, τα ΔΣ των σωματείων μπορούσαν είτε να προσφύγουν τα ίδια, με απόφαση τους, στο Πρωτοδικείο για παράταση θητείας, είτε να προκηρύξουν εκλογές. 

Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας απολύτως δημοκρατικά αποφάσισε να προκηρύξει εκλογές και έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες για την διενέργεια αρχαιρεσιών την Τετάρτη 9/2/2022. 

Παρόλα αυτά, με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι συνάδελφοι, οι οποίοι δεν αποτελούν μέλη του εκλεγμένου ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας, προσέφυγαν στο Πρωτοδικείο, ζητώντας να διοριστούν οι ίδιοι ως διορισμένο ΔΣ! 

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ καταγγέλλει την κίνηση αυτή των συγκεκριμένων συναδέλφων, ως απαράδεκτη και αντιδημοκρατική.  

Καλούμε τους συναδέλφους της ΕΛΜΕ Λάρισας σε αγωνιστική επαγρύπνηση για να μην περάσουν τα απαράδεκτα αυτά σχέδια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί η ώρα έχει 60 λεπτά: Η αρχαία απόφαση που «ρυθμίζει» ακόμη τη ζωή μας

Υπ. Παιδείας: Καταβολή αποζημίωσης σε εκπαιδευτικό μετά από 14 χρόνια. Ο λόγος

Σχολεία: Πέντε μέρες χωρίς μαθήματα μετά το Πάσχα - Το πρόγραμμα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ζαχαράκη
Σοφία Ζαχαράκη: «Φρένο» στην έναρξη των Αθλητικών Σχολείων – Τι αλλάζει στον σχεδιασμό
Τι είπε η Σοφία Ζαχαράκη για τα αθλητικά σχολεία και την έναρξη λειτουργίας τους
Σοφία Ζαχαράκη: «Φρένο» στην έναρξη των Αθλητικών Σχολείων – Τι αλλάζει στον σχεδιασμό
πεθανε
Έφυγαν από τη ζωή δύο αγαπημένοι εκπαιδευτικοί - Διπλό πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα
Και οι δύο υπηρέτησαν με συνέπεια και αγάπη το σχολείο και την κοινωνία, αφήνοντας πίσω τους όχι μόνο έργο, αλλά και ανθρώπινες σχέσεις που δύσκολα...
Έφυγαν από τη ζωή δύο αγαπημένοι εκπαιδευτικοί - Διπλό πένθος στην εκπαιδευτική κοινότητα