Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
sxoleio 1280
Προσλήψεις εκπαιδευτικών, όχι συγχωνεύσεις τμημάτων και συνάντηση με τη Νίκη Κεραμέως ζητά η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής

Πόρους για προσλήψεις εκπαιδευτικών με βάση τις ανάγκες των μαθητών και όχι συγχωνεύσεις τμημάτων ζητά από το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση η Ομοσπονδία Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής.

Η Ομοσπονδία ζητά συνάντηση με την υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, τη Δευτέρα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Ως Ομοσπονδία Γονέων Κηδεμόνων Περιφέρειας Αττικής, εκπροσωπώντας τις Ενώσεις της Αττικής που όλη την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποίησαν μαζικές κινητοποιήσεις σε Δήμους και Διευθύνσεις εκπαίδευσης της Αττικής θεωρούμε ότι είναι επιτακτική ανάγκη, η Κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας να διαθέσει πόρους για προσλήψεις εκπαιδευτικών με βάση τις ανάγκες των παιδιών μας και όχι να προχωρά σε συγχωνεύσεις Τμημάτων διαταράσσοντας τον προγραμματισμό και την ομαλότητα των σχολείων ένα μήνα μετά την έναρξη της χρονιάς.

Με τις συγχωνεύσεις δημιουργούνται Τμήματα 25 έως 28 μαθητών, την ώρα που η πανδημία επιβάλλει αραίωση των μαθητών στις τάξεις, τόσο για λόγους ασφάλειας όσο και για ουσιαστικότερη επαφή εκπαιδευτικού - μαθητή και κάλυψη των τεράστιων κενών που δημιούργησε το προηγούμενο κλείσιμο των σχολείων.

Για τους λόγους αυτούς και για το γεγονός ότι είναι θέμα μείζονος σημασίας και αγωνιάς 1000δων γονέων που εκπροσωπούμε ΖΗΤΑΜΕ συνάντηση με την Υπουργό κα Κεραμέως την Δευτέρα 25 Οκτώβρη στις 13.30 μ.μ..

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ 13:30 μ.μ.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές