ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Εκπαιδευτικοί καλούν σε έκτακτη συνέλευση στις 14/10
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Δ. Γλήνος», καλεί σε έκτακτη γενική συνέλευση - «Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, συνεχίζεται», τονίζει

Σε έκτακτη γενική συνέλευση καλεί ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε «Δ. Γλήνος», μετά την έκδοση της απόφασης του εφετείου το οποίο έκρινε παράνομη την απεργία αποχή, αλλά όχι καταχρηστική.

H έκτακτη γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στις 18:00, στο 16ο Δημοτικό Ιλίου.

Παράλληλα, αναφέρει πως το Δ.Σ του Συλλόγου κηρύσσει  στάση εργασίας μίας ώρας από 1-2μμ για την Πέμπτη 14/10 και την Παρασκευή 15/10, «ώστε κάθε συνάδελφος /ισσα να μπορεί να δηλώσει στάση εργασίας εφ όσον προγραμματιστεί συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων στο σχολείο του και να αποχωρήσει από το σύλλογο διδασκόντων καθώς καλύπτεται από τη στάση εργασίας».

«Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, συνεχίζεται», τονίζει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συναδέλφισσες/ Συνάδελφοι

Μετά τις σημερινές εξελίξεις και την έκδοση της απόφασης του εφετείου το οποίο έκρινε παράνομη την απεργία αποχή, αλλά όχι καταχρηστική (και αυτό έχει τη σημασία του) το Δ.Σ. του Συλλόγου μας καλεί τα μέλη του σε έκτακτη Γ.Σ. για την Πέμπτη 14/10 στις 18:00 στο 16ο Δημοτικό σχολείο Ιλίου.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι οι στιγμές είναι κρίσιμες.

Να πάρουμε όλοι μας δύναμη από τα εκπληκτικά ποσοστά συμμετοχής μας στην Απεργία-Αποχή το προηγούμενο διάστημα.

Να πάρουμε δύναμη από τα εκπληκτικά ποσοστά συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Δευτέρας και την μαζικότατη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο που ακολούθησε.

Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας! Η κοινωνία είναι δίπλα μας!

Ψηλά το κεφάλι αδέρφια! ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ!

Όλοι και όλες στη Συνέλευσή μας για τα επόμενά μας βήματα!

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Προς όλες και όλους τις συναδέλφισσες και συναδέλφους που στα σχολεία τους καλούνται αυτή την εβδομάδα σε ειδική συνεδρίαση με θέμα: Αξιολόγηση, Αυτοαξιολόγηση της σχολικής μονάδας

Για αυτή την εβδομάδα το Δ.Σ. του Συλλόγου κηρύσσει  στάση εργασίας μίας ώρας από 1-2μμ για την Πέμπτη 14/10 και την Παρασκευή 15/10, ώστε κάθε συνάδελφος /ισσα να μπορεί να δηλώσει στάση εργασίας εφ όσον προγραμματιστεί συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων στο σχολείο του και να αποχωρήσει από το σύλλογο διδασκόντων καθώς καλύπτεται από τη στάση εργασίας.

Κανένας σύλλογος διδασκόντων δεν μπορεί να γίνει σε άλλη ώρα. Ο νόμος προβλέπει ρητά ότι οι συνεδριάσεις γίνονται στα πλαίσια του εργασιακού και εκτός του διδακτικού ωραρίου. Κανένας/καμιά συνάδελφος/ισσα δεν είναι υποχρεωμένος/η να συμμετέχει σε συνεδρίαση σε οποιαδήποτε άλλη ώρα εκτός εργασιακού ωραρίου.

Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση, την διάλυση της δημόσιας εκπαίδευσης και την μετατροπή της σε παιδεία της αγοράς συνεχίζεται!

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 14/10
ΣΤΙΣ 18:00 ΣΤΟ 16Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΙΛΙΟΥ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Περιφερειάρχης «αδειάζει» Κεραμέως: Αναλαμβάνω μισθούς εκπαιδευτικών!

Άγριο έγκλημα στο Αιγάλεω: Γυναίκα βρέθηκε μαχαιρωμένη στο λαιμό μέσα στο σπίτι της

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ