Εκλογές ΔΣ ΕΛΜΕ Χανίων και νομαρχιακό τμήμα ΑΔΕΔΥ στις 18/12/2019
Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι την Τετάρτη 18/12/2019 να πραγματοποιηθεί η Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Χανίων και οι εκλογές για ανάδειξη του νέου Δ.Σ. καθώς και των αντιπροσώπων για το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ

Η Γενική  Συνέλευση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί στις 09:00 πμ.  στο 1ο Γυμνάσιο Χανίων  ενώ στις 12:30 - 20:00 θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ, ΕΕ και αντιπροσώπων για το νομαρχιακό της ΑΔΕΔΥ.

Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι  για τη διαδικασία αυτή προβλέπεται συνδικαλιστική άδεια. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της ΕΛΜΕ για το έτος 2018-2019. Πλήρη συνδικαλιστικά δικαιώματα, έχουν επίσης, και οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι. Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ, μόνιμοι, αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής. Σε κάθε περίπτωση  η  οικονομική τακτοποίηση μπορεί να γίνει και την ημέρα της ΓΣ και των εκλογών.

Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη της διαδικασίας ως μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής, ας το δηλώσουν είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο mail της ΕΛΜΕ ([email protected]), είτε κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης. Η διάθεση όποιου συναδέλφου επιθυμεί να βοηθήσει, έστω και για λίγες ώρες, είναι πολύ σημαντική.

σχετικά άρθρα