Η ΟΛΜΕ καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 6ου Λυκείου Ν. Σμύρνης
Ανακοίνωση

Μετά από σχετική καταγγελία της ΕΛΜΕ Ν. Σμύρνης Καλλιθέας – Μοσχάτου και την ανακοίνωση του Συλλόγου Διδασκόντων του 6ου ΓΕΛ Ν. Σμύρνης (Αναλυτικά Εδώ) η ΟΛΜΕ καταγγέλλει τη Διευθύντρια του 6ου Λυκείου Ν. Σμύρνης για την πρωτοφανή συμπεριφορά της απέναντι σε μέλη του ΔΣ της ΕΛΜΕ και στον Αιρετό του κλάδου κατά τη διάρκεια ενημερωτικής επίσκεψης στο συγκεκριμένο Λύκειο.

Η ΟΛΜΕ δηλώνει ότι αποτελεί θεσμική υποχρέωση των ΕΛΜΕ και των Αιρετών η ενημέρωση των εκπαιδευτικών στους χώρους εργασίας τους, όπου εκεί είναι δυνατόν να συζητηθούν τα εκπαιδευτικά και εργασιακά προβλήματα του κλάδου.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2021: Αυτά είναι τα θέματα σε Χημεία, Πληροφορική, Κοινωνιολογία

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΜΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ