Thumbnail
Ανακοίνωση του Προεδρείου της Συνόδου

Το Προεδρείο της Συνόδου εκφράζει τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση του κ. Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με την οποία κατανέμει τις 500 θέσεις για την πρόσληψη διδακτικού προσωπικού / μελών Δ.Ε.Π. στα Α.Ε.Ι. για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, δεδομένου ότι η απόφαση αυτή δεν είναι σύμφωνη με την απόφαση κατανομής που κατατέθηκε, όπως ζητήθηκε από τον κ. Υπουργό, ομόφωνα από τα μέλη της Συνόδου Πρυτάνεων Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Επίσης, το Προεδρείο της Συνόδου θεωρεί ότι η απόφαση του κ. Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων για τις αντιστοιχίες των Τμημάτων, Εισαγωγικών Κατευθύνσεων και Προγραμμάτων Σπουδών των Α.Ε.Ι. και των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, για τις μετεγγραφές του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020, δεν πληροί τις αναγκαίες ακαδημαϊκές και τυπικές προϋποθέσεις, δεδομένου ότι προβαίνει σε αντιστοιχίσεις λειτουργούντων με μη λειτουργούντα και άνευ προγραμμάτων σπουδών ακαδημαϊκά Τμήματα.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μανιτάρια
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
Τι να προσέξετε στο ψήσιμο και το σοτάρισμα ώστε να διατηρήσουν γεύση, βιταμίνες και ευεργετικές ιδιότητες
Μανιτάρια στο πιάτο: Ο σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χάσουν τα θρεπτικά τους συστατικά
λαχανοντολμαδες
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα
Ένα από τα πιο αγαπημένα χειμωνιάτικα πιάτα, οι λαχανοντολμάδες συνδυάζουν τρυφερό λάχανο, πλούσια γέμιση κιμά και ρύζι και αρωματικό αυγολέμονο.
Παραδοσιακοί λαχανοντολμάδες με αυγολέμονο και κρέμα