Αποτελέσματα των εκλογών σε ΠΥΣΔΕ Αχαΐας-ΑΠΥΣΔΕ Δ. Ελλάδας
Το Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών για τα αποτελέσματα των εκλογών

Ως Μέτωπο Αντίστασης Εκπαιδευτικών αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τις εκατοντάδες συναδέλφων μας που με την ψήφο τους στηρίζουν την προσπάθειά μας για μια άλλη στάση στα υπηρεσιακά συμβούλια κόντρα στις λογικές του παραγοντισμού και του ατομικού βολέματος .

Το Μέτωπο κατόρθωσε να εκλέξει αιρετό, τόσο στο ΠΥΣΔΕ Αχαΐας όσο και στο ΑΠΥΣΔΕ Δυτικής Ελλάδας, δίχως να έχει τη στήριξη κάποιου κόμματος και αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία σε μια εποχή όπου ο συνδικαλισμός έχει καταντήσει να είναι το μακρύ χέρι πολιτικών παρατάξεων. Αναδεικνύεται πως μια σοβαρή και συνεπής στάση υπεράσπισης των συλλογικών εργασιακών δικαιωμάτων μας  βρίσκει ανταπόκριση σε μια μεγάλη μερίδα συναδέλφων.

Δεσμευόμαστε πως θα συνεχίσουμε αταλάντευτα στο δρόμο που χαράξαμε αυτά τα 7 χρόνια ύπαρξής μας. Θα  είμαστε κοντά στα καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων και των σχολείων, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην ανάδειξη και προώθηση των αναγκαίων στόχων για το λαϊκό κίνημα, αγωνιζόμενοι για την αναγέννησή του, όρος απαραίτητος για να μπορέσει η χώρα και ο εργαζόμενος λαός να ορθοποδήσουν.

Συνεχίζουμε!

Τα αποτελέσματα: