Thumbnail
Ζ ΕΛΜΕ Αθήνας

Τη νέα δίκη των 35 συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ καταδικάζει το ΔΣ της Ζ' ΕΛΜΕ και απαιτεί την άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.

Παρότι ήδη δικάστηκαν - και στην προηγούμενη δίκη καταρρίφθηκαν στο σύνολό τους όλες οι κατηγορίες της κυβέρνησης ΝΔ - σήμερα η “ανεξάρτητη” Δικαιοσύνη επανέρχεται με νέα δίκη ενάντια στα 35 στελέχη του ΠΑΜΕ στις 20 Φλεβάρη. Σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα.

Πρόκειται για δίωξη εναντίον προέδρων, μελών ΔΣ Ομοσπονδιών, Συνδικάτων, δεκάδων συνδικαλιστικών οργανώσεων που σέρνονται για μια ακόμη φορά στα δικαστήρια για κινητοποίηση που οργάνωσαν στις 30/1/2013 στο υπουργείο Εργασίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις για το Ασφαλιστικό που είχε κάνει ο τότε υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης της ΝΔ, ότι «το ασφαλιστικό σύστημα στηρίχτηκε σε ρουσφέτια και πελατειακές σχέσεις».

Η δίκη εναντίον των στελεχών του ΠΑΜΕ έχει ξεκάθαρο στόχο να συντηρήσει το κλίμα καταστολής και τρομοκρατίας που θέλουν οι επιχειρηματικοί όμιλοι, για να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. Οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι χιλιάδων εργαζομένων οδηγούνται ξανά σε δίκη, γιατί έκαναν το ταξικό τους καθήκον. Απάντησαν στην τρομοκρατία και την επίθεση των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών ομίλων.

Συγκέντρωση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, την Τρίτη 20 Φλεβάρη, στις 11.30 π.μ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νοσοκομεία
Κατέρρευσε γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Παύση εισαγωγών στις Παθολογικές Κλινικές λόγω υπερφόρτου εργασίας
Η ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την υποστελέχωση και τις εξαντλητικές συνθήκες για τους γιατρούς του νομού
Κατέρρευσε γιατρός στο Νοσοκομείο Καλαμάτας – Παύση εισαγωγών στις Παθολογικές Κλινικές λόγω υπερφόρτου εργασίας
ιραν
Ιράν: «Όχι» στην εκεχειρία — Απορρίπτει προσχέδιο κατάπαυσης πυρός και θέτει δικούς του όρους
Σκληρή απάντηση της Τεχεράνης σε ειρηνευτικές πρωτοβουλίες — Το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον των διαπραγματεύσεων
Ιράν: «Όχι» στην εκεχειρία — Απορρίπτει προσχέδιο κατάπαυσης πυρός και θέτει δικούς του όρους
παιδιά
Πάσχα με… ανατροπές: Από την ανοιξιάτικη λιακάδα σε βροχές και καταιγίδες
Διπλό «πρόσωπο» θα δείξει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα – Τι προβλέπεται για Ανάσταση και Κυριακή του Πάσχα
Πάσχα με… ανατροπές: Από την ανοιξιάτικη λιακάδα σε βροχές και καταιγίδες