Thumbnail
Σύλλογος ΠΕ Αμαρουσίου

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει ως απαράδεκτη και ανάρμοστη τη συμπεριφορά εντεταλμένων οργάνων του Δήμου Αμαρουσίου σε βάρος συναδέλφων εκπαιδευτικών – μελών του Συλλόγου μας.

Συγκεκριμένα την Τρίτη 6 – 2 – 2018 η συνάδελφος μας  Προϊσταμένη του 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου (κα Σίαρρη Ματίνα) δέχτηκε τηλεφώνημα στο Νηπιαγωγείο της από την υπεύθυνη του τμήματος Παιδείας του Δήμου Αμαρουσίου (κα Μαύρου Γιάννα) η οποία σε έντονο ύφος της έκανε «παρατηρήσεις» και την εγκάλεσε, διότι τάχα παραπέμπει συνεχώς τους γονείς – κηδεμόνες του 4ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου να υποβάλλουν αιτήματα προς ικανοποίηση, που αφορούν το συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, στη Σχολική Επιτροπή Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου.

Προφανώς η εντολή δόθηκε στην υπάλληλο του Δήμου Αμαρουσίου από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. κα Ελένη Βλάχου – Σταματάκη, η οποία για την απαράδεκτη συμπεριφορά της έναντι των Δ/ντών των Δημοτικών Σχολείων και Προϊστάμενων των Νηπιαγωγείων του Δήμου Αμαρουσίου είναι πλέον γνωστή και έχει καταγγελθεί και στο παρελθόν γι’ αυτό από το σωματείο μας.

Τονίζουμε, για άλλη μια φορά, ότι οι Δημόσιοι Εκπ/κοί Λειτουργοί και μάλιστα οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων και οι Δ/ντές – Δ/ντριες των Δημοτικών Σχολείων δεν είναι ούτε πρόκειται να γίνουν ποτέ υπάλληλοι των Δήμων, καλούμε τη Δημοτική Αρχή Αμαρουσίου να επαναφέρει στην τάξη τους υπαλλήλους της και την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου θέτοντας τα όρια που περιγράφονται από τις διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας σε ότι αφορά τη λειτουργία και τη διαχείριση των θεμάτων που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου.

Για όλα τα παραπάνω ζητήματα, αν και έχουμε ζητήσει εγγράφως συνάντηση με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου ουδέποτε λάβαμε απάντηση στο αίτημά μας.

Στο πλαίσιο της προστασίας των συναδέλφων – μελών του συλλόγου μας σε περίπτωση που συνεχιστούν αυτού του είδους οι συμπεριφορές και ενέργειες από την πλευρά της Σχολικής Επιτροπής Π. Ε. του Δήμου Αμαρουσίου θα προσφύγουμε εγγράφως στην αποκεντρωμένη διοίκηση Αττικής και στο Υπουργείο Εσωτερικών.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΕΚ
Αντιστοιχία επαγγελματικών δικαιωμάτων: Τι αλλάζει για τους κατόχους τίτλων επαγγελματικής κατάρτισης
Χορήγηση αντιστοιχίας επαγγελματικών δικαιωμάτων για αποφοίτους Επαγγελματικών Σχολών - Νέα απόφαση σε ΦΕΚ
Αντιστοιχία επαγγελματικών δικαιωμάτων: Τι αλλάζει για τους κατόχους τίτλων επαγγελματικής κατάρτισης
κερι
Κοινωνίες χωρίς όρια...

Κοινωνίες χωρίς όρια. Γονείς και παιδιά χωρίς ιερό και όσιο. Διευθυντές και Σύλλογοι χωρίς ευθύνη. Υπουργεία κι ιθύνοντες κάθε λογής,...

Κοινωνίες χωρίς όρια...