Στην Ειδική Αγωγή, όπως διαπιστώνει κανείς και από την εγκύκλιο αναπληρωτών, δεν προσμετρούνται διπλά μόρια για τους πίνακες της Ειδικής αγωγής όσον αφορά την προϋπηρεσία. Για τους πίνακες αναπληρωτών Ειδικής αγωγής ισχύει ότι μοριοδοτείται η πραγματική εκπαιδευτική προϋπηρεσία σε δομές ΕΑΕ και ΚΕΔΔΥ. Σε αντίθεση με την Γενική αγωγή, στην οποία οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε δυσπρόσιτα σχολεία τυχαίνουν διαφορετικής αντιμετώπισης καθώς τους αναγνωρίζονται τα διπλά μόρια.
Μάλιστα στην περίπτωση που κάποιος αναπληρωτής 0.50( ΠΕ 60,50 70,50) προσληφθεί σε παράλληλη στήριξη ή Τμήμα Ένταξης που λειτουργεί σε κάποιο από τα σχολεία της Γενικής που χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτα, τότε τα μόρια του θα υπολογίζονται διπλά μόνο για τους πίνακες της Γενικής Αγωγής και όχι και της Ειδικής.
Με βάση τα παραπάνω διεκδικούμε:
Η προϋπηρεσία σε δυσπρόσιτες περιοχές να προσμετράται στο διπλάσιο, προσφέροντας κίνητρο σε όλους τους συναδέλφους Ειδικής αγωγής και διασφαλίζοντας την εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών δομών ανά την επικράτεια.
Καμία έκπτωση στην προσμέτρηση της προϋπηρεσίας αναπληρωτών και ωρομισθίων Ειδικής αγωγής!
Να μη χαθεί ούτε μία ώρα, ούτε μία ημέρα προσφερθείσας προϋπηρεσίας!
Μόνιμοι διορισμοί σε Γενική και Ειδική αγωγή.
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Κανδήλας Βάϊος Ευστρατουδάκη Λεμονιά
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Σχολεία: Επανέρχεται στο ωρολόγιο πρόγραμμα το αγαπημένο μάθημα των μαθητών με νέα θεματική
Νέο μάθημα στο Λύκειο από το νέο έτος - Ποιο είναι
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 20/6
ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ