Τουρισμός για όλους: Ποια ΑΦΜ κάνουν αίτηση σήμερα Παρασκευή - Τα sos για το voucher

Ανακοινώσεις 0

ΕΛΜΕ Σερρών: Καταγγελία σχετικά με την περιφέρεια εκπαίδευσης κεντρικής Μακεδονίας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΕΛΜΕ Σερρών

Καταγγέλλεται η παρέμβαση-χειραγώγηση στη διαδικασία μοριοδότησης σχολικών μονάδων από την πλευρά της Διοίκησης της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας. Ο Διευθυντής Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας απέστειλε non paper στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με αντικείμενο τη μοριοδότηση σχολικών μονάδων βασισμένο σε υποκειμενικά και αυθαίρετα κριτήρια που δεν εδράζονται στην κείμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με την αριθ. Φ.10/1814/209457/ΓΔ4/7-12-2016 εγκύκλιο του ΥΠ.Π.Ε.Θ τα Π.Υ.Σ.Δ.Ε σε συνεργασία με τα Πρωτοβάθμια Συνδικαλιστικά Όργανα (Ε.Λ.Μ.Ε.), διαδικασία που προβλέπεται με το Π.Δ 50/1996, όπως τροποποιήθηκε με το Π.Δ 100/1997, το Π.Δ 39/1998 και το Π.Δ 11/2016, διαμορφώνουν εισήγηση για την κατάταξη των σχολικών μονάδων σε κατηγορίες μετάθεσης (μοριοδότηση).

Η Ε.Λ.Μ.Ε. Σερρών σύμφωνα με την παραπάνω νόμιμη διαδικασία κατέθεσε τεκμηριωμένη πρόταση μοριοδότησης των σχολικών μονάδων στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Σερρών. Δυστυχώς, η Διοίκηση της Περιφέρειας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας παρακάμπτει το δημοκρατικά εκλεγμένο συνδικαλιστικό όργανο των εκπαιδευτικών και επιχειρεί να καθοδηγήσει την απόφαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

ΓΙΑ  ΤΟ Δ.Σ.

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΑΝΟΥ                           ΝΥΜΦΟΔΩΡΑ ΤΣΙΑΟΥΣΗ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις