Ανακοινώσεις 0

Συνάντηση του προέδρου του ΙΕΠ με το ΔΣ της ΟΛΜΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
ΟΛΜΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

            Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, με επανειλημμένες ανακοινώσεις και παρεμβάσεις έχει αναδείξει τα προβλήματα που προκύπτουν από το ν. 4186/13 (νέο Λύκειο, εξεταστικό, τράπεζα θεμάτων) και ειδικά από την εφαρμογή του στην Α΄ Λυκείου φέτος. 

Στα πλαίσια αυτών των παρεμβάσεων, μετά από αίτημα της ΟΛΜΕ, γίνεται συνάντηση την Τετάρτη, 21/5 στις 10.30 π.μ. με τον κ. Σωτ. Γκλαβά, Πρόεδρο του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Αν. Τσόχα 36).  

Το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ θα απαιτήσει να μη γίνουν οι εξετάσεις φέτος στην Α΄ Λυκείου με τράπεζα θεμάτων ούτε να χρησιμοποιηθεί ο νέος τρόπος υπολογισμού του βαθμού προαγωγής των μαθητών, γιατί θα υπάρξουν σοβαρές αρνητικές συνέπειες ως προς τη δυνατότητα των μαθητών, να συνεχίσουν τη φοίτησή τους στο Λύκειο. 

Η ΟΛΜΕ το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσει τις παρεμβάσεις της, μαζί με γονείς και μαθητές, για την κατάργηση του νόμου 4186/13. 

Κανείς εκπαιδευτικός – Κανείς μαθητής έξω από το σχολείο


   Ο.Λ.Μ.Ε.       

Ερμού & Κορνάρου 2

ΤΗΛ: 210 32 30 073 – 32 21 255

FAX: 210 33 11 338

www.olme.gr

e-mail:[email protected]                     Αθήνα, 20/5/2014

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

ανακοινώσεις