Thumbnail
ΕΛΜΕ Ικαρίας Φούρνων

Θέμα: «Κήρυξη στάσης εργασίας»

Λέμε όχι στο υποκριτικό ενδιαφέρον του Υπουργείου που ανακάλυψε εσχάτως πως «κάθε χαμένη ώρα διδασκαλίας είναι μια χαμένη ευκαιρία για μάθηση»!

Είναι εξωφρενικό το ότι ενώ αγνόησαν επιδεικτικά κάθε αίτημα της εκπαιδευτικής κοινότητας για άμεση πλήρωση των κενών, έρχονται τώρα να χύσουν κροκοδείλια δάκρυα για τις χαμένες ώρες από τις κινητοποιήσεις των μαθητών που ζητούσαν καθηγητές στα σχολεία τους!

Είναι ξεκάθαρο πως το μόνο που θέλουν είναι να τιμωρήσουν τους μαθητές που τόλμησαν να διεκδικήσουν και να αναγκάσουν τους συλλόγους διδασκόντων να αναλάβουν ρόλο πρόληψης και καταστολής των μαθητικών διεκδικήσεων. Καθηγητές «αστυφύλακες» και  μαθητές πειθαρχημένοι παρατηρητές των αντιδραστικών ανατροπών στο δημόσιο σχολείο, αυτό είναι το σχολείο που ονειρεύεται το υπουργείο!

Δε θα παίξουμε το ρόλο που μας επιφυλάσσετε!

Προκηρύσσουμε στάση εργασίας την Πέμπτη 24/4 και Παρασκευή 25/5 συμπληρωματική στη στάση που έχει προκηρύξει η ομοσπονδία.                                                                              

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος                    Ο Γ. Γραμματέας

Πετράκης Βασίλης    Δάμαλος Χρήστος 

Εύδηλος 21 /4 /2014

Άρ. Πρωτ.: 

Ε.Λ.Μ.Ε. ΙΚΑΡΙΑΣ  ΦΟΥΡΝΩΝ

ΕΥΔΗΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ                                              

Τηλ: 22750  31026                                                     

Φαξ: 22750 31026

Προς: Σχολικές μονάδες Ικαρίας – Φούρνων

           ΜΜΕ

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κακοκαιρία Erminio: Ποια σχολεία κλείνουν

ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Το Voucher της ΔΥΠΑ έχει ακόμα λίγες θέσεις ανοικτές για άμεση έναρξη εδώ

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαράκη
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Μήνυμα της υπουργού Παιδείας για την 1η Απριλίου - 71η επέτειο από την έναρξη του Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα των Κυπρίων Αγωνιστών (1955-1959)
Μήνυμα Ζαχαράκη για την 1η Απριλίου: Οι νέοι στο επίκεντρο του αγώνα της ΕΟΚΑ
Βασίλης Σπανάκης
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)
Βασίλης Σπανάκης: «Πάνω από 6,2 εκατομμύρια ευρώ για τα σχολεία του Δήμου Ιωαννιτών»
Βασίλης Σπανάκης: «Εκπονούνται μελέτες πυροπροστασίας σε διάφορα σχολικά συγκροτήματα» (Video)