Thumbnail
6ο ΓΕΛ Τρικάλων

   Τα “Ψηφιακά Δρώμενα”, η ηλεκτρονική εφημερίδα του 6ου ΓΕΛ Τρικάλων, είναι μαζί σας για 5η συνεχή χρονιά.

   Στην προσπάθεια μας να αναδείξουμε τις δημιουργικές δραστηριότητες της πόλης μας “ανακρίνουμε” τον πρόεδρο του ΤΕΦΑΑ κ. Κουτεντάκη, προπτυχιακούς, διδακτορικούς αλλά και ξενόγλωσσους φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα ERASMUS στην εν λόγω σχολή. Συλλέξαμε πληροφορίες για τη δημιουργική δουλειά του Σκακιστικού Ομίλου Τρικάλων, και καταγράψαμε εκδήλωση για την Τεχνοφοβία.

   Μαθήτρια –έφηβη– αθλήτρια μας περιγράφει το πώς βιώνει τον αθλητισμό σε συνδυασμό με την αγχωτική σχολική ζωή, ενώ ταυτόχρονα προσπαθήσαμε να αναλύσουμε την ψυχολογία του εφήβου εν γένει. Ερευνήσαμε την σχέση του ανθρώπου με την φύση και ταυτόχρονα σας αναλύουμε τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στην ανθρωπότητα.

   Μέσα σε όλα αυτά είχαμε ελεύθερο χρόνο για να μελετήσουμε και βιβλία σημαντικών Ελλήνων και ξένων συγγραφέων και σας τα παρουσιάζουμε μέσα από τη δική μας κριτική ματιά.

   Σας περιμένουμε στην ιστοσελίδα του σχολείου μας: http://6lyk-trikal.tri.sch.gr

   Καλή ανάγνωση!

Σημ: Μείνετε συντονισμένοι στη ραδιοφωνική μας παρέα την Κυριακή στις 20:00 μέσα από την συχνότητα του European School Radio, για μια ευχάριστη ώρα.

 

Η αρχισυντάκτης:

Μήτσιου Ελένη

Οι υπεύθυνοι καθηγητές:

Αραμπατζή Θεανώ, ΠΕ06

Μπάνος Δημήτρης, ΠΕ19

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

stratiotikes_sxoles.jpg
Πανελλήνιες Εξετάσεις - Μια συγκλονιστική επιστολή υποψήφιας: «Το ανάστημα δεν μετριέται σε εκατοστά» !
Πανελλήνιες Εξετάσεις: Η φωνή μιας νέας που δεν χώρεσε στα μέτρα του συστήματος
Πανελλήνιες Εξετάσεις - Μια συγκλονιστική επιστολή υποψήφιας: «Το ανάστημα δεν μετριέται σε εκατοστά» !