Β ΕΛΜΕ Εβρου: Πρόγραμμα δράσης

ΕΡΓAΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ

ΚΕΝΤΡΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ 29

Πρόγραμμα δράσης Β΄ ΕΛΜΕ ΕΒΡΟΥ:

-                Σήμερα Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε μαζικό εκπαιδευτικό συλλαλητήριο στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Ορεστιάδας και ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης με τη συμμετοχή καθηγητών, δασκάλων, σχολικών φυλάκων, απολυμένων της ΕΡΤ, γονέων, μαθητών, φοιτητών.

-                Σήμερα Τετάρτη (11/9) στις 8μ.μ. συνάντηση στην ΕΡΑ Ορεστιάδας

-                Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει συνάντηση με τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας στις 5μ.μ.

-                Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου καλούμε σε συνάντηση όλους τους συναδέλφους στο Εργατικό Κέντρο Ορεστιάδας στις 6μ.μ., προκειμένου να οργανωθούν οι απεργιακές επιτροπές

-                Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Διδυμοτείχου στις 11π.μ.

Παράλληλα από τη Δευτέρα 16/9 και κάθε απόγευμα καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς της Β΄ ΕΛΜΕ στον προαύλιο χώρο του 1ου Γυμνασίου και 1ου ΓΕΛ Ορεστιάδας, τον οποίο θα χρησιμοποιούμε ως απεργιακό κέντρο, όπου και θα αποφασίζονται οι δράσεις για κάθε ημέρα της επόμενης εβδομάδας, που σηματοδοτεί και την έναρξη των απεργιακών κινητοποιήσεων του κλάδου.

Καλούμε όλους τους απεργούς συναδέλφους να βρίσκονται έξω από τα σχολεία τους τις πρώτες πρωινές ώρες όλη την ερχόμενη εβδομάδα.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους φορείς και τα σωματεία προκειμένου να στηρίξουν τον μεγάλο αγώνα που ξεκινάμε. Απευθυνόμαστε στους μαθητές μας και τους γονείς τους, στους συμπολίτες μας και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να παλέψουμε όλοι μαζί για να αποτρέψουμε τη διάλυση του δημόσιου σχολείου.

Κάθε μέρα που περνάει θα είμαστε περισσότεροι από την προηγούμενη και λιγότεροι από την επόμενη!

Από τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη αγωνιζόμαστε για να παραμείνουν τα σχολεία μας ΑΝΟΙΧΤΑ!!!

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος                                                                       Ο Γ. Γραμματέας

Γιαννάτου Κική                                                                    Καπαρός Αντώνης

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ