Thumbnail
Αναβολή της συνεδρίασης του ΚΥΣΠΕ για τις αποσπάσεις  για  την Παρασκευή 6  Σεπτεμβρίου 2013

Μπράτης Δημήτρης

Αιρετός του ΚΥΣΠΕ

Αθήνα  4/9/ 2013

[email protected]

http://www.mpratis.gr

τηλ. 6974750402 –

2103312790

2103442884                                        

fax: 2103246893            

Αναβολή της συνεδρίασης του ΚΥΣΠΕ

για τις αποσπάσεις  για  την Παρασκευή 6  Σεπτεμβρίου 2013

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

            Όπως ενημερώθηκα πριν λίγο η συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 8:30 π.μ. (για την εξέταση των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όλων των ειδικοτήτων) , αναβάλλεται για την Παρασκευή 6  Σεπτεμβρίου 2013, με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης.

            Δυστυχώς οι κωμικοτραγικές καταστάσεις, τις οποίες καταγγέλλω το τελευταίο διάστημα,  συνεχίζονται στο Υπουργείο Παιδείας. Αδυνατούν να ανταποκριθούν ακόμη και στα στοιχειώδη καθήκοντά τους . Το Συμβούλιο ήταν αρχικά προγραμματισμένο να ολοκληρώσει τις αποσπάσεις την Τρίτη , ανεβλήθη  για την Πέμπτη, προκειμένου να "επικαιροποιηθούν" τα κενά , και πριν λίγο για την Παρασκευή.... και ποιος ξέρει ως αύριο τι θα συμβεί.

            Οι παλινωδίες αυτές  της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, όμως ,  δεν είναι τυχαίες αλλά εντάσσονται στην προσπάθειά της να κερδίσει χρόνο, ώστε να αναζητήσει  τρόπους  για τη μείωση των πραγματικών κενών, πάντα σε βάρος της ποιότητας της παρεχόμενης δημόσιας  εκπαίδευσης, αλλά και των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών.

            Σύμφωνα, επίσης,  με ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας σε συνέχεια των αριθμ.119121/Δ1/29-08-2013 & 119866/Δ2/30-08-2013 εγγράφων του, οι εκπαιδευτικοί Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης οφείλουν να παρουσιαστούν στην οργανική τους θέση ή στη θέση που θα αποσπαστούν αντί στις 5-9-2013, στις 9-9-2013.

Μπράτης Δημήτρης

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Παπαϊωάννου
Παπαϊωάννου για Εθνικό Απολυτήριο: Το θέμα των φροντιστηρίων θα συνεχίσει να υπάρχει
Ο υφυπουργός Παιδείας δήλωσε ότι στόχος του Εθνικού Απολυτηρίου είναι η μείωση της εξετασιοκεντρικής πίεσης στους μαθητές
Παπαϊωάννου για Εθνικό Απολυτήριο: Το θέμα των φροντιστηρίων θα συνεχίσει να υπάρχει
ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΜΑΡΚΑΚΗΣ ΔΟΥΚΑΚΗΣ
Ξεκινά ο εθνικός διάλογος με πρώτη συνεδρίαση την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στη Βουλή
Κατά την πρώτη συνεδρίαση αναμένεται να παρουσιαστεί το πλαίσιο του διαλόγου, οι βασικοί άξονες συζήτησης και το χρονοδιάγραμμα των επόμενων βημάτων.
Ξεκινά ο εθνικός διάλογος με πρώτη συνεδρίαση την Τρίτη 10 Φεβρουαρίου στη Βουλή