Δημόσιο: Τι αλλάζει στους μισθούς από το 2027 – Τι ισχύει για τα 500€ τα Χριστούγεννα

Εκπαίδευση 0

Διευθύντρια σε Γυμνάσιο της Ηλιούπολης η γυναίκα που χτυπήθηκε από κεραυνό

ΕΚΑΒ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Η 50χρονη εκπαιδευτικός δίνει μάχη στη ΜΕΘ ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του alfavita στο πλευρό της βρίσκεται η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της 50χρονης διευθύντριας, η οποία υπέστη ανακοπή μετά από κεραυνό στην Ηλιούπολη και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr, η γυναίκα είναι διευθύντρια στο 2ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης ενώ βρίσκεται πλέον διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η εκπαιδευτικός δέχθηκε άμεσα τις πρώτες βοήθειες στο σημείο, με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να πραγματοποιούν ΚΑΡΠΑ πριν από τη μεταφορά της στον Ερυθρό Σταυρό.

Η άτυχη εκπαιδευτικός φέρεται να  είχε πάει στο δημοτικό σχολείο για να παραλάβει το παιδί της λίγο πριν από το περιστατικό. Όταν κατέρρευσε, έσπευσε να τη βοηθήσει η νοσηλεύτρια του δημοτικού σχολείου.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Αττικής, καθώς και η αρμόδια τοπική Διεύθυνση Εκπαίδευσης, έχουν επιληφθεί του περιστατικού και βρίσκονται στο πλευρό της διευθύντριας του σχολείου στο νοσοκομείο, παρακολουθώντας από κοντά την εξέλιξη της κατάστασής της.

Κατά την άφιξη του ασθενοφόρου στο νοσοκομείο, η γυναίκα δεν παρουσίαζε ζωτικά σημεία. Οι προσπάθειες ανάνηψης, ωστόσο, μπορούν να συνεχιστούν και εντός του νοσοκομείου, με την τελική εκτίμηση της κατάστασής της να αναμένεται από τους θεράποντες γιατρούς.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή των Αστυνομικών στην Ηλιούπολη, εν μέσω της κακοκαιρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές, η εκπαιδευτικός υπέστη ανακοπή μετά τον ισχυρό κρότο κεραυνού. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διασώστες, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα ΚΑΡΠΑ, πριν η γυναίκα μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Στο σημείο βρέθηκε από την πρώτη στιγμή και ο δήμαρχος Ηλιούπολης, Στάθης Ψυρρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας της.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση