Οι μαθητές επιστρέφουν στα θρανία μετά την αργία της 28ης Οκτωβρίου και προετοιμάζονται για την επέτειο του Πολυτεχνείου στις 17 Νοεμβρίου, που φέτος πέφτει Δευτέρα και αποτελεί εκπαιδευτική αργία.
Τι ισχύει για τη σχολική ημέρα της 17ης Νοεμβρίου
Ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, δεν πραγματοποιούνται κανονικά μαθήματα, όμως οι μαθητές πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο, καθώς τηρείται απουσιολόγιο.
Στη συνέχεια, παρακολουθούν την καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση, αφιερωμένη στα γεγονότα του Νοέμβρη του 1973 και στους αγώνες για τη δημοκρατία.
Αργία και για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών
Η 17η Νοεμβρίου αποτελεί εκπαιδευτική αργία όχι μόνο για δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, αλλά και για φροντιστήρια και κέντρα ξένων γλωσσών. Η νομοθεσία ορίζει ότι αφορά αποκλειστικά τον χώρο της εκπαίδευσης και δεν επηρεάζει τον δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα.
Καθώς η 17η Νοεμβρίου πέφτει φέτος Δευτέρα, οι μαθητές απολαμβάνουν τριήμερο ανάπαυλας, επιστρέφοντας κανονικά στα μαθήματά τους την Τρίτη.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
 
  Alfavita Newsroom
 Alfavita Newsroom  
  
  
  
 