Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ενημερώνει ότι ο αριθμός συμμετεχόντων για το επιμορφωτικό πρόγραμμα σχετικά με την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού έχει ήδη συμπληρωθεί, καθώς η ανταπόκριση ήταν εξαιρετικά μεγάλη.
Το ΙΕΠ ευχαριστεί θερμά όλους όσους έδειξαν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους. Λόγω της μεγάλης ζήτησης για εκπαίδευση σε θέματα ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού, σύντομα θα ανακοινωθεί νέος κύκλος του προγράμματος.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθούν τις ενημερώσεις του ΙΕΠ για τις λεπτομέρειες του επόμενου κύκλου, ενώ το Ινστιτούτο εκφράζει για άλλη μία φορά την εκτίμησή του για τη συμμετοχή στην προσπάθεια δημιουργίας ασφαλέστερου σχολικού περιβάλλοντος.
Η ανακοίνωση του ΙΕΠ
Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) ανακοινώνει ότι ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων για το επιμορφωτικό πρόγραμμα για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού έχει ήδη καλυφθεί, λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ανταπόκρισης.
Ευχαριστούμε θερμά για το τεράστιο ενδιαφέρον που δείξατε. Επειδή η ανάγκη για επιμόρφωση σε θέματα Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Ενδοσχολικής Βίας και του Εκφοβισμού είναι πολύ μεγάλη, σύντομα θα ακολουθήσει επόμενος κύκλος.
Μπορείτε να παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του ΙΕΠ για τις σχετικές λεπτομέρειες και σας ευχαριστούμε και πάλι για την προθυμία σας να συμβάλετε στη δημιουργία ενός ασφαλέστερου σχολικού περιβάλλοντος.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται
Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία
Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο
Λεωνίδας Βουρλιώτης