Ενώ τα σχολεία όλης της χώρας ξεκινούν κανονικά σήμερα, 11 Σεπτεμβρίου 2025, οι μαθητές του 6ου Δημοτικού Σχολείου Κερατσινίου και του 19ου Νηπιαγωγείου θα επιστρέψουν στα θρανία με καθυστέρηση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του σχολείου, ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου στις 08:30 το πρωί, λόγω μη ολοκλήρωσης των απαραίτητων έργων στον σχολικό χώρο από τον Δήμο Κερατσινίου.
Αντιδράσεις από γονείς
Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στους γονείς, καθώς τα παιδιά θα χάσουν πολύτιμες ημέρες μαθημάτων. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, η καθυστέρηση οφείλεται σε κακό προγραμματισμό και έλλειψη συντονισμού, με αποτέλεσμα οι μαθητές της περιοχής να ξεκινούν αργότερα σε σχέση με τους συμμαθητές τους σε όλη την Ελλάδα.
Οι γονείς ζητούν να αναδειχθεί το ζήτημα και να υπάρξει πίεση προς τον Δήμο, ώστε να διασφαλιστεί ότι στο μέλλον δεν θα επαναληφθούν παρόμοιες καθυστερήσεις που πλήττουν την εκπαιδευτική διαδικασία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Αναστασία Αρτεμιάδη