Χρήστος Μπούρας
Οι δηλώσεις του πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστου Μπούρα: Το alfavita είναι μια φωνή που προβάλλει τα δημόσια πανεπιστήμια στη χώρα

Για το alfavita.gr μίλησε στην 89η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας:

«Επισκέφτηκα τη Διεθνή Έκθεση της Θεσσαλονίκης και με μεγάλη μου χαρά είμαι και στο περίπτερο του alfavita, μια φωνή που προβάλλει τα δημόσια πανεπιστήμια στη χώρα.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, το τρίτο μεγαλύτερο πανεπιστήμιο της χώρας, είναι έτοιμο να υποδεχτεί αυτή την ακαδημαϊκή χρονιά 5.000 φοιτητές. Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι πρωτοετείς μας φοιτητές δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Μετά την εγγραφή και την απόκτηση κωδικών θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στη σίτιση, τη στέγαση και διαβεβαιώνω ότι όσοι πληρούν τα κριτήρια θα έχουν και δωμάτιο και κάρτα σίτισης.

Είμαστε ένα πανεπιστήμιο με δυναμική, στα 1.000 καλύτερα του κόσμου, με υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και έρευνα και τους καλωσορίζουμε και τους υποδεχόμαστε. Να πω ότι φέτος θα λειτουργήσουμε δύο ακόμα τμήματα joint degree στην Κίνα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Προβλήματα στην καρδιά από το κρύο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
Η επιστημονική εξήγηση πίσω από τους «κρυουλιάρηδες»
Γιατί κάποιοι άνθρωποι νιώθουν περισσότερο το κρύο; Η επιστήμη πίσω από την αυξημένη ευαισθησία στο ψύχος
πορτοκαλοπιτα
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή
Η κλασική ελληνική πορτοκαλόπιτα επιστρέφει δυναμικά, αυτή τη φορά με μια πιο δροσερή εκδοχή που συνοδεύεται από παγωτό βανίλια – μια ιδανική πρόταση...
Η πορτοκαλόπιτα με παγωτό που έγινε τάση: Η αφράτη και εύκολη συνταγή