special education
Ανακοινώθηκε για όλη την Ελλάδα το 1ο Σεμινάριο Εξειδίκευσης Εκπαιδευτικών αποκλειστικά στον Αυτισμό από το ΕΚΕΚ που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών. Το κόστος σεμιναρίου του ΕΚΕΚ για αιτήσεις έως τις 16/2 είναι μόνο 35 ευρώ

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΕΚΕΚ που συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο Πατρών και πραγματοποιεί εξ αποστάσεως μοριοδοτούμενα σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πάνω σε αυτά τα παιδαγωγικά αντικείμενα με πολύ χαρά ανακοινώνει

  • Το 1ο σεμινάριο εξειδίκευσης ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚA στον Αυτισμό

Το εξ αποστάσεως πρόγραμμα έχει διάρκεια 2 μήνες και το εκπαιδευτικό υλικό ανοίγει όλο κατευθείαν από την πρώτη είσοδο στην πλατφόρμα.

Το ΕΚΕΚ ειναι ο μεγαλύτερος φορέας επιμόρφωσης αποκλειστικά εκπαιδευτικών που πραγματοποιεί σεμινάρια σε συνεργασία με το Πανεπστήμιο Πατρών

Πάνω από 20.000 εκπαιδευτικοί Π.Ε. και Δ.Ε. επιμορφώνονται κάθε χρόνο από το εκεκ

Σε ποιους απευθύνεται η κορυφαία εξειδίκευση στην Ελλαδα πάνω στον Αυτισμό

Απευθυνόμενο σε εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας, επαγγελματίες της υγείας, κοινωνικούς λειτουργούς, αλλά και σε γονείς, το επιμορφωτικό πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια ολοκληρωμένη  γνώση για τον αυτισμό, ενισχύοντας τις δεξιότητες και τις γνώσεις όλων των συμμετεχόντων.

Το εξ αποστάσεως σεμινάριο αποτελείται από 7 ενότητες, καθεμία εκ των οποίων επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή του αυτισμού, από την ιστορική του πορεία και τα διαγνωστικά κριτήρια, μέχρι την οργάνωση και την εφαρμογή εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

  • Ιστορία του Αυτισμού & Διαγνωστικά Κριτήρια: Μια εισαγωγή στην ιστορία του αυτισμού και στα βασικά διαγνωστικά κριτήρια.
  • Διαγνωστικά Εργαλεία: Παρουσίαση των κυριότερων εργαλείων διάγνωσης που χρησιμοποιούνται σήμερα.
  • Η Έννοια του Φάσματος: Εμβάθυνση στην έννοια του φάσματος του αυτισμού και της διαφορετικότητας των ανθρώπων που βρίσκονται σε αυτό.
  • Δυσκολίες της ΔΑΦ & Επίδραση στη Μάθηση και Εκπαίδευση: Ανάλυση των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν τα άτομα με ΔΑΦ και πως αυτές επηρεάζουν τη μάθηση και την εκπαίδευση.
  • Διεπιστημονική Αξιολόγηση: Παρουσίαση των μεθόδων αξιολόγησης από διάφορες επιστημονικές προοπτικές.
  • Αρχές Εκπαίδευσης και Εξατομικευμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα: Εκπαίδευση στις βασικές αρχές δημιουργίας και εφαρμογής εξατομικευμένων προγραμμάτων.
  • Οργάνωση Εκπαίδευσης στη Γενική Αγωγή: Στρατηγικές για την ένταξη και τη στήριξη των ατόμων με αυτισμό στο σχολικό περιβάλλον.

Το σεμινάριο προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία για όλους όσους επιθυμούν να εμβαθύνουν στην κατανόηση του αυτισμού, να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις και να αποκτήσουν πρακτικές γνώσεις για την εκπαίδευση και την υποστήριξη ατόμων στο φάσμα του αυτισμού.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται εξ ολοκλήρου εξ αποστάσεως και ασύγχρονα. Αυτό σημαίνει ότι ΔΕΝ έχει καθόλου εργασίες, ΟΥΤΕ υποχρεωτικές παρακολουθήσεις καθώς απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς με βαρύ πρόγραμμα και υποχρεώσεις (εργασία, παιδιά κ.α.)

Στο τέλος του προγράμματος λαμβάνετε πιστοποιητικό παρακολούθησης από το ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ αναγνωρισμένο ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (Κ.Δ.Β.Μ.) από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ

Έναρξη – Κόστος
Έναρξη κύκλου: 26  Φεβρουαρίου

Κανονικό τέλος: 100 ευρώ

Εάν κάνετε εγγραφή έως 19 Φεβρουαρίου το κόστος μειώνεται στα 35 ευρώ! 

Πώς θα πάρετε το σεμινάριο εξειδίκευσης (Αιτήσεις έως 19/2)

Κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος παρακάτω θα λάβετε ένα email όπου σας παρέχονται ΟΔΗΓΙΕΣ αυτόματης αγοράς του σεμινάριου (iban για κατάθεση)

Αγορά κατευθείαν χωρίς να κάνετε εκδήλωση ενδιαφέροντος

Για να ενταχθείτε στο εξ αποστάσεως τμήμα θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό στον παρακάτω λογαριασμό

Τράπεζα Πειραιώς
IBAN: GR9401721260005126101014691
Δικαιούχος: ΕΚΕΚ ΑΤΗΕΝΑ ΕΠΕ
BIC/SWIFT PIRBGRAA

Στην αιτιολογία στην τράπεζα σημειώνετε το ονοματεπώνυμο σας και την λέξη "ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΑΥΤΙΣΜΟΣ" και κατόπιν στο email [email protected] στέλνετε στο ΕΚΕΚ συνημμένο το καταθετήριο σε μορφή .jpeg ή .pdf. Επίσης στο email γράφετε τα εξής προσωπικά στοιχεία: ονοματεπώνυμο (όπως αναγράφεται στην αστυνομική ταυτότητα), διεύθυνση, περιοχή, Ταχυδρομικό Κώδικα (Τ.Κ) και πατρώνυμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τα νέα εφάπαξ για τους εκπαιδευτικούς

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 30/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ypaith1
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών
Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών στην εισαγωγική τάξη των Πρότυπων και Πειραματικών Νηπιαγωγείων, Δημοτικών, Γυμνασίων, Λυκείων για το...
Πρότυπα και Πειραματικά: Οδηγίες για εγγραφή επιτυχόντων μαθητών/τριών
δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ανθρωποκτονία ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Τι ποινή του επιβλήθηκε
Σε κάθειρξη καταδικάστηκε 35χρονος στη Θεσσαλονίκη που είχε δολοφονήσει την μητέρα του
Θεσσαλονίκη: Ένοχος για ανθρωποκτονία ο μητροκτόνος της Χαλκηδόνας - Τι ποινή του επιβλήθηκε