Χαρδαλιάς
ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ/INTIME NEWS
Την προστασία των σχολικών κοινοτήτων προανήγγειλε ο Νίκος Χαρδαλιάς

Στην κακοκαιρία, αλλά και την προστασία της σχολικής κοινότητας αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Υπενθυμίζεται ότι με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν αύριο Τρίτη 30 Ιανουαρίου τα σχολεία σε οκτώ δήμους.

Λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα

«Σε απόλυτη συνεννόηση με τους Δήμους και τα συναρμόδια υπουργεία, λαμβάνονται όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα για την προστασία των σχολικών κοινοτήτων. Η Περιφέρεια Αττικής συνδράμει στον σχεδιασμό για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας με κάθε πρόσφορο τρόπο και κάθε διαθέσιμο μέσο, για όσο και όπου χρειαστεί. Συντονισμένα και μεθοδικά, δουλεύουμε για τον μετριασμό των συνεπειών του χιονιά και την προστασία των πολιτών», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Η κακοκαιρία «Αvgi» που αναμένεται να κορυφωθεί αύριο Τρίτη οδήγησε το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στην απόφαση να λειτουργήσουν με τηλεκπαίδευση τη συγκεκριμένη ημέρα τα σχολεία ορισμένων Δήμων της Βόρειας, Δυτικής και Ανατολικής Αττικής, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τα σχολεία της Εύβοιας και στη Βοιωτία.

Παράλληλα, με τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσουν και τα σχολεία στη Μάνδρα, στην Ειδυλλίας Φυλής και στις Αχαρνές Κηφισιάς. Ο υπουργός Βασίλης Κικίλιας, μετά από επικοινωνία που είχε με τους δημάρχους της Πεντέλης, της Κηφισιάς και του Διονύσου εισηγήθηκε τηλεκπαίδευση στα σχολεία των συγκεκριμένων περιοχών. Παράλληλα, ο υπουργός κάλεσε τους κατοίκους του λεκανοπεδίου Αττικής, να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 14/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εκπαίδευση
Σχολεία στη Νέα Σμύρνη: Ανεπάρκεια προσωπικού «μπλοκάρει» την εύρυθμη λειτουργία τους
Ένωση Γονέων Νέας Σμύρνης: Μεγάλα κενά σε εκπαιδευτικούς, ειδικότητες και υποστηρικτικό προσωπικό
Σχολεία στη Νέα Σμύρνη: Ανεπάρκεια προσωπικού «μπλοκάρει» την εύρυθμη λειτουργία τους