Συντάξεις Σεπτεμβρίου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στα ΑΤΜ

Εκπαίδευση 0

ΙΕΠ: Δεκτές και μη δεκτές αιτήσεις υποψηφίων εμπειρογνωμόνων για το ψηφιακό εκπαιδευτικό υλικό

iep ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από την Παρασκευή 24-03-2023 και ώρα 15:00 έως και την Τετάρτη 29-03-2023 και ώρα 15:00

Τους προσωρινούς πίνακες δεκτών και η δεκτών αιτήσεων υποψηφίων για εγγραφή σε μητρώο Εμπειρογνωμόνων της κατηγορίας «Συντονιστών» για την υποστήριξη του Υποέργου 1 «Μετασχηματισμός και εμπλουτισμός του ψηφιακού εκπαιδευτικού περιεχομένου για την προσχολική και σχολική εκπαίδευση», ανακοίνωσε σήμερα το ΙΕΠ.

Προκειται για υποέργο του Έργου με τίτλο: «Sub.1 Μετασχηματισμός των συμβατικών προγραμμάτων σπουδών και του εκπαιδευτικού περιεχομένου σε ανοιχτό κώδικα, διαδραστικά ψηφιακά περιβάλλοντα, προσπελάσιμα από όλους με ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη, πρόβλεψη για δυναμική αναβάθμιση και δυνατότητες για ανάπτυξη συνεργειών με κοινότητες εκπαιδευτικών/Development of Digital Content in Schools» (κωδικός ΟΠΣ 5174140 στο Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας)

Επισημαίνεται: Οι ενστάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη δικτυακή πύλη https://www.iep.edu.gr/services/mitroo/login.phpαπό την Παρασκευή 24-03-2023 και ώρα 15:00 έως και την Τετάρτη 29-03-2023 και ώρα 15:00.

Η απόφαση του ΙΕΠ και οι πίνακες 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση