ΣΥΝΕΚ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι ανέφερε έγγραφο των ΣΥΝΕΚ

Από τη γραμματεία των ΣΥΝΕΚ έφτασε τις τελευταίες μέρες στα σχολεία Β/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας έγγραφο το οποίο γνωστοποιεί ότι είναι εκτός παράταξης οι δύο Λαρισαίοι συνδικαλιστές Ερμίνα Μαγαλιού και Γιάννης Τσακνάκης.

Στην επιστολή της Γραμματείας των ΣΥΝΕΚ αναφέρονται τα παρακάτω:

«Συνάδελφοί, συναδέλφισσες,
σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την από 13.11.22 ομόφωνη απόφαση της Γραμματείας των ΣΥΝΕΚ οι συνάδελφοι Τσακνάκης Γιάννης και Μαγαλιού Ερμίνα δεν αποτελούν πλέον μέλη της παράταξής μας.
Ως εκ τούτου, ψηφοδέλτιο που εμπεριέχει τα δύο αυτά ονόματα δεν μπορεί να φέρει την επωνυμία «ΣΥΝΕΚ». Δηλώνουμε ότι το ψηφοδέλτιο που κατατέθηκε για τις εκλογές της ΕΛΜΕ Λάρισας με τίτλο «ΣΥΝΕΚ Λάρισας» δεν αναγνωρίζεται από την Γραμματεία των ΣΥΝΕΚ ως μέλος των Συνεργαζόμενων Εκπαιδευτικών Κινήσεων και σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπεί την παράταξή μας, εφόσον εμπεριέχει ως υποψηφίους τους δύο παραπάνω συναδέλφους»

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Σκάει στην Εκπαίδευση νέα μεγάλη "Βόμβα" για Ιταλικό Πανεπιστήμιο

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

paidikoi_stathmoi_teacher_nipiagogeio.jpg
Νέες προσλήψεις στη ΔΥΠΑ: Θέσεις για Παιδαγωγούς και βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων
Θέσεις εργασίας για 3 ειδικότητες με δυνατότητα παράτασης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς της ΔΥΠΑ
Νέες προσλήψεις στη ΔΥΠΑ: Θέσεις για Παιδαγωγούς και βοηθούς Βρεφονηπιοκόμων