Τιμώρησαν εκπαιδευτικό που δεν είχε internet για τηλεκπαίδευση – Μια απόφαση που ανοίγει επικίνδυνο δρόμο

Εκπαίδευση 0

Εκπαιδευτικοί: Κατάληψη στην ΔΔΕ Πειραιά ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις

elme-peiraia
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νωρίτερα η ΕΛΜΕ Πειραιά, πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης, που κατέληξε στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Σε κατάληψη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΙΔΕ) Πειραιά, προχώρησαν χθες Τετάρτη η ΕΛΜΕ Πειραιά, Εκπαιδευτικοί, Σύλλογοι και μαζικοί φορείς της περιοχής, καταγγέλλοντας την στάση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά, ο οποίος αρνήθηκε να συναντηθεί με τους εκπαιδευτικούς, κλείδωσε το γραφείο του και εξαφανίστηκε.

Μετά από αυτήν την εξέλιξη, οι συγκεντρωμένοι προχώρησαν σε κατάληψη της ΔΙΔΕ, ενώ οι εργαζόμενοι σε αυτήν αποχώρησαν, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Η συνάντηση θα γινόταν στο πλαίσιο της κινητοποίησης ενάντια στις συνδικαλιστικές διώξεις που έχει εξαπολύσει ο Διευθυντής κατά του διευθυντή του 8ου Γυμνασίου Πειραιά, τον διευθυντή του 3ου Γυμνασίου Περάματος, αλλά και μιας αναπληρώτριας καθηγήτριας, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά.

Νωρίτερα η ΕΛΜΕ Πειραιά, πραγματοποίησε πορεία στους δρόμους της πόλης, που κατέληξε στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στην κινητοποίηση, που παρά τη συνεχή βροχή ήταν μαζικότατη, συμμετείχαν εργατικά σωματεία, μετά από κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά, Ομάδες Γυναικών και άλλοι μαζικοί φορείς.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ποια αυτοκίνητα οδηγούνται υποχρεωτικά σε απόσυρση έως το 2028;

Νέο χριστουγεννιάτικο επίδομα για τους δημόσιους υπαλλήλους

Υπουργείο Παιδείας: 6.500 προσλήψεις αναπληρωτών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση