Νέα σχολική χρονιά: «Δεν ξέρω ούτε που να ψάξω για σπίτι!» - Περιπέτεια με προσωρινές τοποθετήσεις
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποιο σχολείο ,παρόλο που τα σχολεία ξεκίνησαν και η κ. Κεραμέως περηφανεύεται για τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη θέση τους»

Το alfavita.gr έλαβε και δημοσιεύει την επιστολή μιας βιολόγου (τα στοιχεία της στη διάθεσή μας) που ανέλαβε υπηρεσία στην Αθήνα. Από τη διήγηση προκύπτουν ανάγλυφα οι παράνοιες του συστήματος τοποθετήσεων. Το πρόβλημα που περιγράφει προέκυψε και σε άλλες περιοχές, όπως τα Χανιά Κρήτης

Διαβάστε και θα καταλάβετε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ...

«Διορίστηκα ως Βιολόγος ΠΕ4.04 στην Γενική στη δευτεροβάθμια Α' Αθήνας. Την Τετάρτη 31/08 το απόγευμα ανακοινώσαν τις προσωρινές μας τοποθετήσεις για να παρουσιαστούμε την 1η Σεπτέμβρη. Στα σχολεία που τοποθετηθήκαμε οι περισσότεροι ανακαλύψαμε ότι δεν υπήρχαν κενά για τον κλάδο μας και δεν είχαμε καμία ενημέρωση για το πόσο προσωρινή θα είναι αυτή η τοποθέτηση.

Η προηγούμενη βδομάδα πέρασε με φημολογίες για το τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις μας και μάλιστα βγάλαν δύο φορές ανακοίνωση για να ξαναδηλώσουμε σχολεία, όμως οι λίστες με τα κενά που μας δίναν να δηλώσουμε ήταν λανθασμένες!

Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε ποιο είναι το νόημα των καινούργιων δηλώσεων. Προσωπικά εγώ την Παρασκευή πήγα στο προσωρινό μου σχολείο όπου η διευθύντρια μου ανακοίνωσε ότι δεν ανήκω πλέον εκεί ,ότι μας έχουν βγάλει από το σύστημα και ότι ξανακάνουμε δηλώσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποιο σχολείο ,παρόλο που τα σχολεία ξεκίνησαν και η κ. Κεραμέως περηφανεύεται για τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη θέση τους. Η αγωνία  μας για το πώς θα καταφέρουν να μπαλώσουν το πρόβλημα είναι τεράστια, δεδομένου ότι η Α' αθήνας είναι τεράστια, εγώ προσωπικά προέρχομαι από άλλη πόλη και ψάχνω σπίτι.....με ότι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό...(ενοίκια φουσκωμένα, ζητάνε 500-600 ευρω για τρύπες κτλ)....ακόμα και το σε ποια περιοχή πρέπει να ψάχνω σπίτι είναι ένα αίνιγμα γιατί μπορεί αύριο να χτυπήσει το τηλ. και να μου πούνε συμπληρώνετε ωράριο σε 5 διαφορετικά σχολεία...γιατί είστε υπεράριθμη...»

Χρειάζονται σχόλια;

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

σχετικά άρθρα

τάξη
Ολοταχώς για νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ με καθιέρωση του «Εθνικού Απολυτηρίου»
Η «νέα γραμμή επιλέγει» να «ξεσκαρτάρει» το Γενικό Λύκειο, κοινώς να το «ελαφρώσει», σαν μια επιχείρηση που θέλει να απαλλαγεί από το προσωπικό της.
Ολοταχώς για νέο σύστημα πρόσβασης στα ΑΕΙ με καθιέρωση του «Εθνικού Απολυτηρίου»