Νέα σχολική χρονιά: «Δεν ξέρω ούτε που να ψάξω για σπίτι!» - Περιπέτεια με προσωρινές τοποθετήσεις
«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποιο σχολείο ,παρόλο που τα σχολεία ξεκίνησαν και η κ. Κεραμέως περηφανεύεται για τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη θέση τους»

Το alfavita.gr έλαβε και δημοσιεύει την επιστολή μιας βιολόγου (τα στοιχεία της στη διάθεσή μας) που ανέλαβε υπηρεσία στην Αθήνα. Από τη διήγηση προκύπτουν ανάγλυφα οι παράνοιες του συστήματος τοποθετήσεων. Το πρόβλημα που περιγράφει προέκυψε και σε άλλες περιοχές, όπως τα Χανιά Κρήτης

Διαβάστε και θα καταλάβετε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΨΑΞΩ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙ...

«Διορίστηκα ως Βιολόγος ΠΕ4.04 στην Γενική στη δευτεροβάθμια Α' Αθήνας. Την Τετάρτη 31/08 το απόγευμα ανακοινώσαν τις προσωρινές μας τοποθετήσεις για να παρουσιαστούμε την 1η Σεπτέμβρη. Στα σχολεία που τοποθετηθήκαμε οι περισσότεροι ανακαλύψαμε ότι δεν υπήρχαν κενά για τον κλάδο μας και δεν είχαμε καμία ενημέρωση για το πόσο προσωρινή θα είναι αυτή η τοποθέτηση.

Η προηγούμενη βδομάδα πέρασε με φημολογίες για το τι θα γίνει με τις τοποθετήσεις μας και μάλιστα βγάλαν δύο φορές ανακοίνωση για να ξαναδηλώσουμε σχολεία, όμως οι λίστες με τα κενά που μας δίναν να δηλώσουμε ήταν λανθασμένες!

Αυτό είχε ως  αποτέλεσμα να μην καταλαβαίνουμε ποιο είναι το νόημα των καινούργιων δηλώσεων. Προσωπικά εγώ την Παρασκευή πήγα στο προσωρινό μου σχολείο όπου η διευθύντρια μου ανακοίνωσε ότι δεν ανήκω πλέον εκεί ,ότι μας έχουν βγάλει από το σύστημα και ότι ξανακάνουμε δηλώσεις.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε κάποιο σχολείο ,παρόλο που τα σχολεία ξεκίνησαν και η κ. Κεραμέως περηφανεύεται για τους χιλιάδες εκπαιδευτικούς που βρίσκονται από την πρώτη μέρα στη θέση τους. Η αγωνία  μας για το πώς θα καταφέρουν να μπαλώσουν το πρόβλημα είναι τεράστια, δεδομένου ότι η Α' αθήνας είναι τεράστια, εγώ προσωπικά προέρχομαι από άλλη πόλη και ψάχνω σπίτι.....με ότι δυσκολίες συνεπάγεται αυτό...(ενοίκια φουσκωμένα, ζητάνε 500-600 ευρω για τρύπες κτλ)....ακόμα και το σε ποια περιοχή πρέπει να ψάχνω σπίτι είναι ένα αίνιγμα γιατί μπορεί αύριο να χτυπήσει το τηλ. και να μου πούνε συμπληρώνετε ωράριο σε 5 διαφορετικά σχολεία...γιατί είστε υπεράριθμη...»

Χρειάζονται σχόλια;

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Θέλετε να χάσετε 2 - 4 κιλά σε μία εβδομάδα; Αυτή είναι η ιδανική δίαιτα

Παν.Αιγαίου - GoLearn: 12 Ιουνίου ξεκινούν τα μοριοδοτούμενα σεμινάρια εκπαιδευτικών

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής - Μόνο 12€ το μήνα

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

σχετικά άρθρα

ypotrofos
Απίστευτο! Η 18χρονη που γεννήθηκε στη φυλακή και έγινε δεκτή στο Χάρβαρντ με πλήρη υποτροφία
Στην αίτησή της, η μαθήτρια μοιράστηκε τη συγκλονιστική ιστορία ζωής της. Η εισαγωγική φράση έγραφε: «Η ζωή μου στη φυλακή».
Απίστευτο! Η 18χρονη που γεννήθηκε στη φυλακή και έγινε δεκτή στο Χάρβαρντ με πλήρη υποτροφία
panpatrwn.jpg
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες
Σε ποια μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως που πραγματοποιούνται από Δημόσιο Ελληνικό Πανεπιστήμιο (ΔΕΝ χρειάζονται ΔΟΑΤΑΠ) μπορείτε να διεκδικήσετε...
Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακά Εκπ/κών 2023: Νέες Υποτροφίες