Εκπαίδευση 0

ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή Γ.Γ Παιδείας: Μια "ωραία ατμόσφαιρα" και στο υπουργείο Παιδείας

ΣΥΡΙΖΑ
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επαναλαμβάνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα «ενταφιάσει» τον νέο νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ

Σχόλιο της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ για την αντικατάσταση του γενικού γραμματεά Ανώτατης Εκπαίδευσης κ.Απ.Δημητρόπουλου:

«Ο ιός της "πολύ ωραίας ατμόσφαιρας" που έχει εισβάλει  στο σύνολο της κυβέρνησης, διείσδυσε και στο υπουργείο Παιδείας. Με την παραίτηση του Γενικού Γραμματέα Ανώτατης Εκπαίδευσης κ. Δημητρόπουλου που διαφώνησε με κρίσιμες πτυχές του νέου Νόμου για τα Πανεπιστήμια και ειδικά τον τρόπο εκλογής Πρύτανη.

Ο αντικαταστάτης του,  γνωστός για την αποτυχημένη θητεία του ως Πρόεδρος  στο ΕΑΠ, αλλά και για τα έργα και τις ημέρες του ως Πρυτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης   κ. Ζώρας, τον διαδέχεται για μια περιορισμένη χρονική περίοδο.

Θα επιφορτιστεί με το θλιβερό καθήκον να εφαρμόσει διά πυρός και σιδήρου ένα νόμο που απορρίφθηκε από το σύνολο των Πανεπιστημιακών φορέων. Η εξέλιξη αυτή δείχνει τα πολλαπλά αδιέξοδα στα οποία θα προσκρούσει κάθε προσπάθεια επιβολής των  ρυθμίσεων του νέου νόμου, εναντίον του Αυτοδιοίκητου των Πανεπιστημίων, μέχρι, πολύ σύντομα, η νέα κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τον ενταφιάσει οριστικά.»

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Οι Πανελλαδικές δεν είναι το τέλος του δρόμου

Πριν πεις «βολεμένος» εκπαιδευτικός, δοκίμασε αρχικά να ζήσεις σαν αναπληρωτής

Επίδομα ανεργίας ΔΥΠΑ: Πόσα ένσημα χρειάζονται για να μπείτε στο ταμείο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση