proedros asep
«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο αριθμός των εκπαιδευτικών», σημειώνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ - Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η επεξεργασία των πινάκων

«Οι ηλεκτρονικοί πίνακες άρχισαν να μάς έρχονται αυτή την εβδομάδα, χρονικά περιθώρια είναι στενά, ο αριθμός 80.000 είναι μεγάλος», σημειώνει ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θάνος Παπαϊωάννου, αναφορικά με την κατάριση των πινάκων που θα οδηγήσουν σε προσλήψεις στην Ειδική Αγωγή.

«Αυτή τη στιγμή έχουμε αναλάβει το έργο του να κατατάξουμε, να βαθμολογήσουμε δηλαδή, 80.000 εκπαιδευτικούς της Ειδικής Αγωγής», είπε ο κ. Παπαϊωάννου μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» του OPEN. και συμπλήρωσε: «Δεσμεύομαι να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε μέσα στον Αύγουστο να βγάλουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην τοποθέτηση πριν το Σεπτέμβριο».

«Έχουμε κάνει έναν προγραμματισμό ενεργοποίησης τους ανθρωπίνου δυναμικού μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και πιστεύω ότι όταν ανοίξουν τα σχολεία, έστω και με δυσκολία, θα τα καταφέρουμε», είπε ακόμα ο κ. Παπαϊωάννου.

«Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι ο αριθμός των εκπαιδευτικών. Δεσμεύομαι να κάνουμε ότι μπορούμε ώστε μέσα στον Αύγουστο να βγάλουμε τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα το υπουργείο Παιδείας να προχωρήσει στην τοποθέτηση πριν το Σεπτέμβριο», σημείωσε ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ.

Ο ίδος τόνισε επιπλέον ότι γενικότερα χρειάζεται περισσότερο προσωπικό στο Συμβούλιο και πιο απλή νομοθεσία.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Συνέδριο του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού – ΓΓΕΕ με θέμα «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους: πλοήγηση στον κόσμο της πληροφορίας και των ψηφιακών μέσων», για το πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες»
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
Κορυφώθηκε στη ΓΓΕΕ το Συνέδριο για το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Καλλιεργώντας Κριτικούς Αναγνώστες» – Σ. Ζαχαράκη: «Η παιδεία είναι η ισχυρότερη άμυνα...
Υπουργείο Παιδείας - ΓΓΕΕ: Με επιτυχία το Συνέδριο «Γραμματισμός στις ειδήσεις για τους νέους»
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο
Δεκάδες αρχεία για θεάσεις UAP στο Αιγαίο και την ενδοχώρα εξέδωσε το Υπουργείο Πολέμου των ΗΠΑ – Τι κατέγραψαν οι αισθητήρες των πιλότων
UFO στην Ελλάδα: Στη δημοσιότητα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα και βίντεο από το Πεντάγωνο