pistopoihsh agglikwn LTE golearn AEP
Οδηγός alfavita.gr: Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης των αποφοίτων ΙΕΚ-ΣΕΚ - Πληροφορίες για το Θεωρητικό και το Πρακτικό μέρος - Το πρόγραμμα - Τα εξεταστικά κέντρα - Οι προφυλάξεις για τον κορονοϊό

Ξεκινούν σήμερα οι εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης, ανά ειδικότητα για τους απόφοιτους των ΙΕΚ και ΣΕΚ οι οποίες θα συνεχιστούν αύριο Κυριακή 21/11 και θα ολοκληρωθούν στις 28/11 (για την Α΄φάση) και το alfavita.gr ετοίμασε έναν χρήσιμο οδηγό για τους υποψήφιους.

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους που καθορίστηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. από τις 10:00 έως τις 10:30 π.μ. με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατήριο ή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ. Με βάση αυτά τα έγγραφα πραγματοποιείται η διαδικασία ελέγχου ταυτοπροσωπίας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για τον τόπο και την ημερομηνία διεξαγωγής του θεωρητικού και του πρακτικού μέρους της Α’ φάσης των εξετάσεων πατώντας εδώ . 

Οδηγός για τις εξετάσεις πιστοποίησης αρχικής επαγγελματικής κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ-ΣΕΚ

Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος 5 της υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136/5-11-2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 5138/τ.Β΄/2021). Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/η. Σε περίπτωση που οι υποψήφιοι δεν διαθέτουν ένα από τα ανωτέρω έγγραφα ΔΕΝ θα τους επιτρέπεται η συμμετοχή στις εξετάσεις και θα θεωρούνται

ΑΠΟΝΤΕΣ. Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που διαθέτουν τα ανωτέρω έγγραφα και βρίσκονται μέσα στις αίθουσες διεξαγωγής του Θεωρητικού Μέρους των εξετάσεων, κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Θεωρητικού Μέρους. Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα και να παραδίδονται στους Επιτηρητές κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση. Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό απ’ όλους. Επιτρέπεται η χρήση ΜΟΝΟ μπλε στυλό διαρκείας, ενώ απαγορεύεται το διορθωτικό, άλλως μηδενίζεται το Γραπτό Δοκίμιο. Ώρα έναρξης εξετάσεων: 11:00 π.μ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων: «Υποκριτικής Θεάτρου Κινηματογράφου» και «Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου Κινηματογράφου (Ν.4186/2013)», πρέπει να έχουν προετοιμαστεί σε δύο μονολόγους ενός κλασικού και ενός σύγχρονου θεατρικού έργου (από το ελληνικό ή το ξένο ρεπερτόριο) ή σε έναν μονόλογο κλασικού ή σύγχρονου θεατρικού έργου (ελληνικού ή ξένου) και σε μία σκηνή κλασικού ή σύγχρονου θεατρικού έργου με δύο πρόσωπα.

Τι να έχετε μαζί σας

Οι υποψήφιοι των παρακάτω ειδικοτήτων πρέπει στο Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων να έχουν μαζί τους και τα εξής:

ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ / ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ (ν. 4186/2013)  δυο (2) τρίγωνα ορθογώνια με διαβάθμιση (900 – 450 – 450 και 900 – 300 – 600 )  κανόνα 20 cm  μοιρογνωμόνιο  διαβήτη  μολύβια (ενδεικτικά 2Η, ΗΒ, 2Β, 4Β),  ξύστρα  σετ 24 χρωμάτων (ξυλομπογιές)  γόμα σχεδίου

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ (ν. 4186/2013)  Μπλοκ Ακουαρέλας, Κόλλες Α4, Κόλλες Α3, κόλλες Schoeller 50x70 ματ, ριζόχαρτο - διαφάνειες Α3  Ξύστρα  Γόμα  Χρώματα: χρωματιστά μολύβια, μαρκαδόροι σχεδίου, παστέλ ή ακουαρέλες  Για την ακουαρέλα: πινέλο, πανάκι, ποτήρι, μπλοκ ακουαρέλας  Μολύβια HB, B, 2B, 4B, 6B, 8B, ραπιτογράφοι ή μαρκαδοράκια σε διάφορα πάχη  Ταυ ή παράλληλο, τρίγωνα 45ο και 60ο, χάρακα ή/και κλιμακόμετρο  Διαβήτη, μπόμπα .

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ  Κανόνα  Υποδεκάµετρο  Διαβήτη  Γοµολάστιχα  Μολύβι  Ξύστρα µολυβιού  Στυλό µπλε ή µαύρο

Οι υποψήφιοι συμπληρώνουν με προσοχή τα προσωπικά τους στοιχεία στο τετράδιο ειδικού τύπου (Γραπτό Δοκίμιο) που τους παραδίδεται από τους Επιτηρητές, τα οποία αντιπαραβάλλονται με εκείνα του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή του Διαβατηρίου ή της Άδειας Οδήγησης σε ισχύ. Οι υποψήφιοι καλούνται να απαντήσουν σε όλα τα θέματα που τους έχουν δοθεί. Οι υποψήφιοι μπορούν να χρησιμοποιούν την τελευταία σελίδα του Γραπτού Δοκιμίου τους ως πρόχειρο. Στο επάνω μέρος της σελίδας αναγράφουν τη λέξη «ΠΡΟΧΕΙΡΟ» με κεφαλαία γράμματα. Οι υποψήφιοι έχουν δικαίωμα να υποβάλουν γραπτώς διευκρινιστικά ερωτήματα αναφορικά με τα προς εξέταση θέματα, μέσα σε χρονικό διάστημα μισής ώρας από την ώρα έναρξης των εξετάσεων. Δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους να γράφουν τις απαντήσεις των θεμάτων που τους έχουν τεθεί μόνο στις μονές ή μόνο στις ζυγές σελίδες του Γραπτού Δοκιμίου ή να αφήνουν κενές σελίδες μεταξύ των απαντήσεων. Δεν επιτρέπεται στους υποψηφίους να γράφουν τις απαντήσεις τους με κεφαλαία γράμματα, αλλά μόνο με πεζά, άλλως μηδενίζεται το Γραπτό Δοκίμιο. Όταν ο υποψήφιος ολοκληρώσει την απάντηση των θεμάτων προσέρχεται στους Επιτηρητές, οι οποίοι μπροστά του καλύπτουν τα προσωπικά στοιχεία του με αδιαφανές αυτοκόλλητο, διαγράφουν τα κενά σημεία του Γραπτού Δοκιμίου και υπογράφουν στο τέλος των απαντήσεων του. Ο υποψήφιος είναι υποχρεωμένος να παραδώσει το Γραπτό Δοκίμιό του, πριν βγει από την αίθουσα των εξετάσεων. Δεν επιτρέπεται σε κανέναν υποψήφιο η έξοδος από την αίθουσα των εξετάσεων πριν από την πάροδο μιας (1) τουλάχιστον ώρας από την έναρξη του χρόνου εξετάσεων.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ των εξετάσεων

Οι υποψήφιοι, κατά το Θεωρητικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, έχουν υποχρέωση κόσμιας συμπεριφοράς, συμμόρφωσης προς τους κανόνες ευταξίας και πειθαρχίας, καθώς και πιστής τήρησης των υποδείξεων και των συστάσεων του Υπεύθυνου του Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους και των Επιτηρητών. Ο υποψήφιος που δολιεύεται με οποιονδήποτε τρόπο τις εξετάσεις ή εμποδίζει με ανυπακοή ή αταξία την ομαλή διεξαγωγή τους, είναι δυνατό να αποκλείεται από την περαιτέρω εξέταση του Θεωρητικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και να βαθμολογείται με βαθμό μηδέν (0), ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Υπευθύνου Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους, που λαμβάνεται μετά από προηγούμενη απολογία του εξεταζόμενου. Ο εξεταζόμενος που αποκλείεται, σύμφωνα με τις διατάξεις της προηγούμενης παραγράφου, από τις εξετάσεις του Θεωρητικού Μέρους, υποχρεώνεται να παραδώσει αμέσως το γραπτό δοκίμιό του με τη σημείωση στο τέλος της αναπτυσσόμενης ερώτησης και με κόκκινο στυλό από τους Επιτηρητές και τον Υπεύθυνο του Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους του πειθαρχικού παραπτώματος, στο οποίο υπέπεσε και να απομακρυνθεί χωρίς καθυστέρηση από την αίθουσα των εξετάσεων. Ο υποψήφιος που έχει μαζί του σημειώσεις σχετικές με το εξεταζόμενο Θεωρητικό Μέρος των εξετάσεων ή αντιγράφει ή αποπειράται να αντιγράψει ή κάνει χρήση κινητού τηλεφώνου ή άλλων ηλεκτρονικών μέσων ή συνεργεί στην τέλεση ανάλογων πράξεων, αποκλείεται από τις εξετάσεις του συγκεκριμένου μέρους, αφού κληθεί από τον Υπεύθυνο του Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους σε απολογία και βαθμολογείται με βαθμό μηδέν (0).

Πειθαρχικά παραπτώματα που βαθμολογούνται, επίσης, με βαθμό μηδέν (0) αποτελούν ενδεικτικά:  Η ανάπτυξη των υπό εξέταση θεμάτων με Κεφαλαία γράμματα,  Η χρήση άλλου χρώματος στυλό εκτός του προβλεπόμενου μπλε,  Η αναγραφή του ονοματεπώνυμου ή οποιουδήποτε άλλου στοιχείου μαρτυρά την ταυτότητα του εξεταζόμενου εκτός του προβλεπόμενου χώρου του Γραπτού Δοκιμίου, καθώς και  Η αναγραφή οποιουδήποτε κειμένου ή σχολίου ή σχεδίου δεν αφορά στην ανάπτυξη των υπό εξέταση θεμάτων. Σε κάθε περίπτωση πειθαρχικού παραπτώματος ο Υπεύθυνος του οικείου Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους συντάσσει σχετικό πρακτικό, το οποίο επισυνάπτεται στο Γραπτό Δοκίμιο και σημειώνει τον βαθμό μηδέν (0) στο στέλεχος και στο απόκομμα του εξώφυλλου του τετραδίου του Γραπτού Δοκιμίου στο ειδικό πλαίσιο του βαθμολογητή με την ένδειξη «ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ». Κάτω από το βαθμό υπογράφει ο Υπεύθυνος του Εξεταστικού Κέντρου Θεωρητικού Μέρους και οι Επιτηρητές της οικείας αίθουσας.

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ των Εξετάσεων

Tο Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων, για όλες τις ειδικότητες και σε όλες τις Περιφέρειες (πλην Αττικής όπου το πρακτικό μέρος για όλες τις ειδικότητες θα διεξαχθεί στο ΔΙΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ), θα δοθεί την ίδια ημέρα με το Θεωρητικό και στο ίδιο Εξεταστικό Κέντρο.

Οι υποψήφιοι προσέρχονται στα Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους που καθορίστηκαν από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. μισή ώρα πριν την έναρξη των Εξετάσεων, με το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας, ή Στρατιωτικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου ή Άδειας Οδήγησης σε ισχύ, βάσει των οποίων γίνεται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.

Παρόντες θεωρούνται μόνο οι εξεταζόμενοι, που βρίσκονται μέσα στον χώρο διεξαγωγής του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων κατά τη λήξη του χρόνου προσέλευσης των εξεταζομένων στα Εξεταστικά Κέντρα Πρακτικού Μέρους. Όλα τα κινητά πρέπει να είναι απενεργοποιημένα κατά την είσοδο στο χώρο διεξαγωγής του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων και παραδίδονται στους Εξεταστές Πρακτικού Μέρους κατά την είσοδο στην αίθουσα, παραλαμβάνονται δε κατά την αποχώρηση. Τα προσωπικά αντικείμενα των εξεταζομένων που δεν είναι απαραίτητα για την εξέταση συγκεντρώνονται σε χώρο ορατό από όλους.

Οι εξεταζόμενοι, κατά το Πρακτικό Μέρος των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης, έχουν υποχρέωση κόσμιας συμπεριφοράς, συμμόρφωσης προς τους κανόνες ευταξίας και πειθαρχίας, καθώς και πιστής τήρησης των υποδείξεων και των συστάσεων του Υπεύθυνου του Εξεταστικού Κέντρου Πρακτικού Μέρους και των Εξεταστών. Ο εξεταζόμενος που δολιεύεται με οποιονδήποτε τρόπο τις εξετάσεις ή εμποδίζει με ανυπακοή ή αταξία την ομαλή διεξαγωγή τους, είναι δυνατό να αποκλείεται από την περαιτέρω εξέταση του Πρακτικού Μέρους των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ. και να χαρακτηρίζεται ως «ΑΠΟΤΥΧΩΝ», ύστερα από αιτιολογημένη απόφαση του Υπευθύνου Εξεταστικού Κέντρου Πρακτικού Μέρους, που λαμβάνεται μετά από προηγούμενη απολογία του εξεταζόμενου.

Χρονική διάρκεια και διαδικασία εξέτασης Πρακτικού Μέρους Λόγω των ειδικών συνθηκών στις οποίες διεξάγονται οι φετινές Εξετάσεις Πιστοποίησης, η εξέταση στο Πρακτικό Μέρος γίνεται ως εξής: α) Περιορίζεται στις δύο (2) ώρες, με εξαίρεση τις ειδικότητες για τις οποίες απαιτείται χρόνος εξέτασης μεγαλύτερος των δύο (2) ωρών, ο οποίος, σε καμία περίπτωση, δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις πέντε (5) ώρες.

β) Διενεργείται με περιγραφή εκτέλεσης έργου ή αλληλουχίας ενεργειών ή εφαρμογής πρωτοκόλλων δράσης. Συνεπώς, οι υποψήφιοι δεν απαιτείται να φέρουν στο Εξεταστικό Κέντρο κανενός είδους εξοπλισμό ή ιματισμό ή ειδικά εργαλεία και όργανα, για την εξέτασή τους στο Πρακτικό Μέρος. Σημειώνεται ότι οι υποψήφιοι των ειδικοτήτων: «Υποκριτικής Θεάτρου Κινηματογράφου» και «Υποκριτικής Τέχνης Θεάτρου Κινηματογράφου (Ν.4186/2013)», πρέπει να έχουν προετοιμαστεί σε δύο μονολόγους ενός κλασικού και ενός σύγχρονου θεατρικού έργου (από το ελληνικό ή το ξένο ρεπερτόριο) ή σε έναν μονόλογο κλασικού ή σύγχρονου θεατρικού έργου (ελληνικού ή ξένου) και σε μία σκηνή κλασικού ή σύγχρονου θεατρικού έργου με δύο πρόσωπα.

H εξέταση του Πρακτικού Μέρους, κατά την Α’ φάση, θα διεξαχθεί την ίδια μέρα με την εξέταση του Θεωρητικού Μέρους. Ενδεχομένως, το Πρακτικό Μέρος ορισμένων ειδικοτήτων να εξεταστεί σε περισσότερες από μία ημέρες.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α' ΦΑΣΗΣ

1 η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 20-11-2021

1. ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ 2. ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΤΗΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ-ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ (ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΡΑΣΗΣ) (Ν.4186/2013) 3. ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙOΚΟΜΩΝ (Ν.4186/2013) 4. ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥ 5. ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΝΟΛΟΓΙΑΣ (Ν.4186/2013) 6. ΒΟΗΘΟΣ ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ (Ν.4186/2013) 7. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ 8. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ 9. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ 10. ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ 11. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ: ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡΣ 12. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΠΤΗΣΕΩΝ (Ν.4186/2013) 13. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΑΠΕΙΚΟΝΙΣΕΩΝ 14. ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΕΣΩ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ Η/Υ

2 η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 21-11-2021

1. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ 2. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ (Ν.4186/2013) 3. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗ - ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 4. ΒΟΗΘΟΣ ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ν.4186/2013) 5. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ (Ν.4186/2013) 6. ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΕΝΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ (Ν.4186/2013) 7. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΡΕΠΟΡΤΕΡ (Ν.4186/2013) 8. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing) 9. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΜΟΔΑΣ 10. ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 11. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΜΩΝ (Ν. 4186/2013) 12. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ 13. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ (LOGISTICS) (Ν.4186/2013) 14. ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ (Ν.4186/2013) 15. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ (Ν.4186/2013) 16. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

3 η ΗΜΕΡΑ: Σάββατο 27-11-2021

1. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΗΣ 2. ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ 3. ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΙΔΩΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΛΟΓΙΑΣ - ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΝΥΧΙΩΝ & ΟΝΥΧΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ (Ν. 4186/2013) 6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ 7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΩΝ 8. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (Ν.4186/2013) 9. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ 10. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΘΕΡΜΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ (Ν.4186/2013) 11. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΗΜΑΤΟΣ - ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΣ ΜΟΔΑΣ (Ν.4186/2013) 12. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ 13. ΦΥΛΑΚΑΣ ΜΟΥΣΕΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ (Ν.4186/2013)

4 η ΗΜΕΡΑ: Κυριακή 28-11-2021

  1. ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (Ν.4186/2013) 2. ΒΟΗΘΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ (Ν.4186/2013) 3. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ - ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ 4. ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ (Ν.4186/2013) 5. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ 6. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 7. ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ 8. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ (Ν.4186/2013) 9. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ (Ν.4186/2013) 10. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ (Ν.4186/2013) 11. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΩΝ ΠΗΓΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ (Ν.4186/2013) 12. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ 13. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΦΕΡΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Ν.4186/2013)

Τα εξεταστικά κέντρα

Για όσους είστε υποψήφιοι της Διοικητικής Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, στην οποία δεν θα λειτουργήσει Εξεταστικό Κέντρο, θα εξεταστείτε στο Εξεταστικό Κέντρο της Περιφέρειας, στην οποία δηλώσατε συμμετοχή ως δεύτερη επιλογή.

2.png

Προφυλάξεις λόγω κορονοϊού

Η διεξαγωγή των εξετάσεων πραγματοποιείται τηρουμένων των μέτρων προστασίας και πρόληψης, όπως η υποχρεωτική χρήση μάσκας στους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, ο συχνός καθαρισμός των χεριών με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, ο καθαρισμός αιθουσών, επιφανειών και εξοπλισμού μετά από κάθε χρήση, η εξασφάλιση επαρκούς φυσικού αερισμού των αιθουσών.

• Η είσοδος στο εξεταστικό κέντρο επιτρέπεται μόνο με την απλή επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή βεβαίωσης νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου ή έγχαρτης βεβαίωσης/δήλωσης αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test) έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την εξέταση ή άλλου τύπου διαγνωστικού ελέγχου (PCR ή rapid test) έως και σαράντα οκτώ (48) ώρες πριν την εξέταση, η οποία υπογράφεται από τον εξεταζόμενο, σύμφωνα με το υπόδειγμα του Παραρτήματος 5 της υπ’ αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 69136/5-11-2021 Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 5138/τ.Β΄/2021). Η δαπάνη για τον αυτοδιαγνωστικό ή τον διαγνωστικό έλεγχο βαρύνει τον/την εξεταζόμενο/η.

• Τήρηση απόστασης 1,5 μέτρου μεταξύ των θέσεων των εξεταζομένων και των εμπλεκομένων στις διαδικασίες των Εξετάσεων.

• Σε σειρές αναμονής, όπως για τουαλέτα και είσοδο-έξοδο, τήρηση περίπου 2 μέτρων απόστασης.

• Αποφυγή δραστηριοτήτων που απαιτούν σωματική εγγύτητα.

• Σε περίπτωση που εξεταζόμενος η συντελεστής εξετάσεων, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εμφανίσει συμπτώματα συμβατά με λοίμωξη COVID-19, οδηγείται σε ειδικό καλά αεριζόμενο χώρο απομόνωσής του. Επιπλέον θα πρέπει να πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ στα τηλέφωνα 210 5212054 ή τον ειδικό τετραψήφιο αριθμό 1135 (όλο το 24ωρο), για δήλωση του κρούσματος και οδηγίες αντιμετώπισής του.

 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις σε ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ: Ανοικτές 410 μόνιμες θέσεις εργασίας- Πώς θα κάνετε αίτηση

1000 ΕΥΡΩ ΈΚΤΑΚΤΟ επίδομα σε ανέργους - Πώς θα τα πάρετε και πότε μέσω του GoLearn

Νέο σύστημα διορισμών Εκπαιδευτικών: Αυτό το σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ μοριοδοτεί και στους δύο ΠΙΝΑΚΕΣ

Η 1η Πανεπιστημιακή Επιμόρφωση στον Αυτισμό από το Παν.Πατρών με Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό

ΑΣΕΠ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ στην Ελλάδα online Lower - Proficiency για Ενήλικες σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

Σχολεία: Μπροστά στο μεγαλύτερο αριθμό κενών στην εκπαίδευση μεταπολιτευτικά
Σύμφωνα με τις Ομοσπονδίες των εκπαιδευτικών (ΟΛΜΕ και ΔΟΕ) τα οργανικά κενά ανέρχονται στα 15.665 χωρίς να υπολογίζεται ο αριθμός των εκπαιδευτικών...
Σχολεία: Μπροστά στο μεγαλύτερο αριθμό κενών στην εκπαίδευση μεταπολιτευτικά
Το δέντρο που έδινε! Το ωραιότερο παραμύθι που γράφτηκε ποτέ για μεγάλους!
Ένα παραμύθι γεμάτο με δυνατά μηνύματα για την προσφορά, τη γενναιοδωρία, την πλεονεξία, την ακόρεστη μανία που οδηγεί στην ανικανοποίηση και...
Το δέντρο που έδινε! Το ωραιότερο παραμύθι που γράφτηκε ποτέ για μεγάλους!