Σεμινάρια LEGO Education και Arduino για εκπαιδευτικούς
Eduk8
Eduk8: Σεμινάρια για ενήλικες ανάλογα με τις ανάγκες σας!

H Eduk8 προσφέρει μία μεγάλη γκάμα σεμιναρίων που αποτελούν μία επαγγελματική επένδυση που αποδίδει από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσετε τις νέες σας γνώσεις. Διαλέξτε αυτό που ταιριάζει στις δικές ανάγκες.

Γιατί ένας εκπαιδευτικός πρέπει να μάθει άμεσα ρομποτική;

Αν η εκπαιδευτική ρομποτική είναι ο επόμενος σας στόχος, συγχαρητήρια! Έχετε επιλέξει έναν τομέα που σήμερα αλλά και τα επόμενα χρόνια θα έχει σημαντική απορρόφηση! Από τη μία πλευρά,  όλο και περισσότερα παιδιά ασχολούνται σήμερα με τη ρομποτική αναπτύσσοντας από μικρή ηλικία βασικές δεξιότητες. Από την άλλη πλευρά,  όλο και περισσότερα εκπαιδευτικά κέντρα εντάσσουν τη ρομποτική και το STEAM στο πρόγραμμα σπουδών τους.

Τι προσφέρει η γνώση εκπαιδευτικής ρομποτικής σε έναν επαγγελματία;

Λαμβάνοντας την κατάλληλη εκπαίδευση και την αντίστοιχη πιστοποίηση ως εκπαιδευτής ρομποτικής, ένας νέος κόσμος ευκαιριών ανοίγεται μπροστά σας,  είτε εργάζεστε στον χώρο της εκπαίδευσης, είτε εργάζεστε ήδη ως εκπαιδευτής ρομποτικής, είτε αν θέλετε να κάνετε τα πρώτα βήματα στον χώρο της εκπαιδευτικής ρομποτικής.

Έχοντας την κατάλληλη γνώση:

 • Αποκτάτε ένα προβάδισμα σ’ έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης που είναι πολύ δημοφιλής σε γονείς και παιδιά.
 • Διευρύνετε και αναβαθμίζετε τις εκπαιδευτικές σας υπηρεσίες.
 • Αποκτάτε δεξιότητες που συμβάλλουν στην προσωπική σας ανάπτυξη.
 • Αποκτάτε νέο κίνητρο για να εμπλουτίσετε το μάθημα σας με νέες ιδέες.

Εκπαίδευση και πιστοποίηση Arduino Education

Δηλώστε συμμετοχή στο webinar Arduino Education και γνωρίστε τι είναι το Arduino, πώς μπορεί να ενταχθεί στην τάξη, ποιους αφορά και ποια είναι τα οφέλη του.

Μία hands-on εμπειρία, διάρκειας 9 ωρών και επιπλέον 75 λεπτών εξέτασης (πραγματοποιείται σε τρεις τρίωρες συναντήσεις), που διεξάγεται Online, από την άνεση του γραφείου, του σπιτιού σας ή του Makerspace σας. Κάθε συμμετέχοντας παρακολουθεί με το δικό του ατομικό σετ, το οποίο είναι το Arduino Education Student Kit (συμπεριλαμβάνεται στην τιμή). Η εκπαίδευση πραγματοποιείται με τη μορφή σύγχρονης διδασκαλίας και όχι μαγνητοσκοπημένων βίντεο, έτσι ώστε να έχετε άμεση αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες αλλά και να πραγματοποιείτε τις ερωτήσεις και απορίες σας σε πραγματικό χρόνο. Ταυτόχρονα με την εκπαίδευση γίνεται και η προετοιμασία για τη συμμετοχή στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Σε ποιους απευθύνεται; 

 • Σε όσους έχουν την απορία “Μα τι είναι το Arduino τελικα”;
 • Εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες στον χώρο της εκπαίδευσης, hobbyists ρομποτικής

Πλεονεκτήματα

 • Εξοπλισμός Arduino τον οποίο κρατάτε
 • 9 ώρες μαθημάτων με εκπαιδευτή (σύγχρονη εκπαίδευση)
 • 1 μοναδικό κωδικό για συμμετοχή στην εξέταση πιστοποίησης διάρκειας 75 λεπτών
 • Παρουσίαση από πιστοποιημένο Arduino Education trainer
 • Δεν είναι απαραίτητη η εμπειρία και οι γνώσεις ρομποτικής

Γιατί Arduino Education;

 • Το Arduino είναι η πιο ολοκληρωμένη πλατφόρμα STEΑM, απολύτως εναρμονισμένη με όλα τα τελευταία trends στο χώρο της τεχνολογίας.
 • Χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το Arduino και τους microcontrollers εν γένει ο εκπαιδευτικός εξοικειώνεται με τις βασικές αρχές του προγραμματισμού ανακαλύπτοντας τις πρακτικές εφαρμογές του μέσω real-life problems.
 • Στην Arduino Education, μοναδικό προαπαιτούμενο είναι η ευρηματικότητα και η διάθεση να ανακαλύψεις καινοτόμες εφαρμογές.
 • Η Arduino ακολουθεί όλα τα απαραίτητα standards έτσι όπως αυτά έχουν θεσπιστεί από διεθνείς ακαδημαϊκούς φορείς.
 • Το διεθνώς αναγνωρισμένο πιστοποιητικό, το οποίο παρέχεται, αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για τον εργοδότη.

Τι είναι το πιστοποιητικό Arduino;

Το επίσημο πιστοποιητικό Arduino είναι ένα έγγραφο που επιβεβαιώνει την επιτυχή ολοκλήρωση των εξετάσεων Arduino, διάρκειας 75 λεπτών και χρησιμεύει ως εγγύηση της ικανότητάς σας στα θέματα που σχετίζονται με το Arduino. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να αναδείξει τις δεξιότητές σας και την πρόοδο της μάθησης, καθώς και ενισχύσει το βιογραφικό σας.  Τα πιστοποιητικά Arduino πιστοποιούνται με ένα μοναδικό QR Code που επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο της εγκυρότητάς τους στο διαδίκτυο, καθιστώντας έτσι το πιστοποιητικό μοναδικό και αδύνατο για αντιγραφή.


Σεμινάρια για ακόμα μεγαλύτερη εξέλιξη

Η Eduk8 προσφέρει μία μεγάλη γκάμα σεμιναρίων για την απόλυτη εξειδίκευση εκπαιδευτικών που ασχολούνται με τη ρομποτική.

 LEGO Education Academy Training

Η Eduk8 παρέχει  σε Ελλάδα και Κύπρο την επίσημη εκπαίδευση και πιστοποίηση της LEGO Education, σε συνεργασία με το MIT και το Tufts University, που δεν είναι μόνο ενδιαφέρουσα και με παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα, αλλά δίνει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την εκπαίδευση και να νιώθουν αυτοπεποίθηση λέγοντας «Είμαι σε θέση να εντάξω την εκπαιδευτική ρομποτική στην τάξη μου, μπορώ εύκολα να το εφαρμόσω τεχνικές του μέλλοντος στην καθημερινή μου διδασκαλία».

Γιατί LEGO Education Academy

 • Τα Σεμιναρια ρομποτικης για εκπαιδευτικους LEGO Education Academy σου δίνουν το προβάδισμα σε έναν καινοτόμο τρόπο εκπαίδευσης που σταδιακά κατακτά γονείς και παιδιά
 • Προσάρμοσε τα Project σου στο Ελληνικό πρόγραμμα σπουδών
 • Μπορείς να διευρύνεις και να αναβαθμίσεις τις εκπαιδευτικές σου υπηρεσίες
 • Αποτελεί μια επαγγελματική επένδυση που αποδίδει από την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις τις νέες σου γνώσεις
 • Με τα σεμιναρια & εκπαιδευτικής ρομποτικής για ενήλικες & εκπαιδευτικής ρομποτικής πιστοποιείσαι διεθνώς απευθείας από τη LEGO Education Academy
 • Μαθαίνεις τα πάντα για τη συμμετοχή σε διαγωνισμούς εκπαιδευτικής ρομποτικής

LEGO Education WeDo 2.0

Το σεμινάριο Lego Education WeDo 2.0 απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO Education. Με την επιτυχή ολοκλήρωση όλων των θεματικών ενοτήτων, οι συμμετέχοντες του σεμιναρίου θα λάβουν επίσημο πιστοποιητικό απο την LEGO Education Academy, το οποίο αποδεικνύει πως ο κάτοχός του γνωρίζει τη φιλοσοφία και τη λογική των εκπαιδευτικών προτάσεων της LEGO Education καθώς και το πως να εφαρμόσει τη μεθοδολογία της LEGO Education Academy στην τάξη του με σκοπό την ανάπτυξη δραστηριοτήτων κάνοντας χρήση του υλικού στο οποίο εκπαιδεύτηκε.

LEGO® Education SPIKEPrime

Το σεμινάριο LEGO® Education SPIKE™ Prime  απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς Α/ Βάθμιας και Β’/ Βάθμιας εκπαίδευσης σχολείων, εργαστηρίων ρομποτικής αλλά και σε απλούς χρήστες που θέλουν να γνωρίσουν τη μεθοδολογία εκπαίδευσης της LEGO Education. Το μάθημα θα σας προετοιμάσει ώστε να εισάγετε το STEAM στην τάξη σας, καθώς και να ενισχύσετε την αυτοπεποίθηση των μαθητών σαν χρησιμοποιώντας το LEGO Education SPIKE Prime. Θα βιώσετε πως μπορείτε να εισάγετε μαθήματα που βασίζονται στη προσέγγιση Hands-on τα οποία μπορούν να υποστηρίξουν τους μαθητές σας τόσο στο να επιτύχουν τους στόχους του προγράμματος σπουδών όσο και να ενισχύσουν τις δεξιότητες του 21ου αιώνα όπως η δημιουργικότητα, η κριτική σκέψη και η επίλυση προβλημάτων σε ένα συνεργατικό περιβάλλον.

Αν θέλετε να κατακτήσετε τον κόσμο της ρομποτικής, το Eduk8 είναι σύμμαχός σας. Επικοινωνήστε μαζί τους ώστε να σας προτείνουν την κατάλληλη λύση εκπαίδευσης που σας ταιριάζει!

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

ΑΠΟΦΑΣΗ: Κόβουν Μισθούς Εκπαιδευτικών που δεν κάνουν τα Selft Tests - Πειθαρχικό για τους διευθυντές

Πανελλαδικές 2021 - Myshcool: Σήμερα οι κωδικοί υποψηφίων

Έως 11 Ιουνίου η παράταση σχολικού έτους χωρίς προαγωγικές εξετάσεις

ΑΣΕΠ: ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΩΣ C2 με ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening (Ούτε προφορικά - ούτε έκθεση!) - ΓΙΑ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα

Βίντεο: Τα πρόσωπα μεγάλων αρχαίων Ελλήνων «ζωντανεύουν» μέσω 3D
Βίντεο: Τα πρόσωπα μεγάλων αρχαίων Ελλήνων «ζωντανεύουν» μέσω 3D
Τα πρόσωπα του Σωκράτη, του Επίκουρου, του Περικλή, του Δημοσθένη και άλλων μεγάλων αρχαίων Ελλήνων «ζωντανεύουν» χάρη στη 3D τεχνολογία
Βίντεο: Τα πρόσωπα μεγάλων αρχαίων Ελλήνων «ζωντανεύουν» μέσω 3D
Ο καθηγητής Κ. Στεφανίδης πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας
Ο καθηγητής Κ. Στεφανίδης πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας
Με ευρεία πλειοψηφία στη Βουλή, πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας τοποθετείται ο καθηγητής Κ. Στεφανίδης
Ο καθηγητής Κ. Στεφανίδης πρόεδρος της Εθνικής Αρχής Προσβασιμότητας
Ο ρόλος της γενιάς μας
Ο ρόλος της γενιάς μας
«Τον καιρό της πανδημίας δεν ζήτησε την εύκολη λύση της κατάργησης των πανελλαδικών εξετάσεων, καθώς γνωρίζει ότι θα υπήρχε πρόβλημα. Καταθέτει...
Ο ρόλος της γενιάς μας