Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου
Δωρεάν μαθήματα και υποστήριξη των μαθητών

Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου είναι μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2013 με σκοπό την κάλυψη εκπαιδευτικών αναγκών στο πλαίσιο της έμπρακτης αλληλεγγύης.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο solidarityschoolkeratsini.wordpress.com/asklesson/ ή τηλεφωνικά.

Επίσης, εκπαιδευτικοί που θέλουν να συμβάλλουν έμπρακτα, προσφέροντας μαθήματα, μπορούν να συμπληρώσουν την φόρμα στο solidarityschoolkeratsini.wordpress.com/join/

Σε ένα σύστημα που γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό, το σχολείο καλείται να στηρίξει τους μαθητές και τις μαθήτριες σε δύσκολες συνθήκες. Το Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου αποτελεί έναν χώρο συνάντησης ανθρώπων που μοιράζονται κοινές ανησυχίες, με αφορμή την κάλυψη της εκπαιδευτικής ανάγκης. Παράλληλα, πρόκειται για μια πρωτοβουλία που επιθυμεί να ενισχύσει τη δημοκρατία και τη συμμετοχή σε όσα αφορούν την κοινότητα και τη γειτονιά μας σε πλαίσιο αμοιβαίου σεβασμού και αλληλεγγύης.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών, τα μαθήματα θα ξεκινήσουν διαδικτυακά και στη συνέχεια, εφόσον είναι ασφαλές θα γίνονται σε αίθουσες του 2ου Λυκείου Κερατσινίου, σε συνεννόηση με τη διεύθυνση του σχολείου και τον Δήμο.

Σχολείο Αλληλεγγύης Κερατσινίου

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι οδηγούν τα «ΑΟ» αυτοκίνητα στην Ελλάδα - Τι σημαίνουν οι μυστηριώδεις πινακίδες

Voucher 2250 ευρώ σε ανέργους με ΚΑΥΑΣ DYPAHS - ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΚΕΚ ΕΔΩ

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 1/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

tiri
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό npj Science of Food, τα ώριμα τυριά περιέχουν κατά μέσο όρο 1.857 σωματίδια...
Μια απροσδόκητη πηγή μικροπλαστικών στην καθημερινή μας διατροφή