Εκπαίδευση 0

Χανιά: Ελεύθερος ο πατέρας που ξυλοκόπησε δασκάλα – Ποια ήταν η ποινή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ένοχος, αλλά ελεύθερος είναι από σήμερα ο 39χρονος που είχε ξυλοκοπήσει δασκάλα στο 14ο Δημοτικό Σχολείο Χανίων τον Οκτώβριο του 2019

Το Εφετείο Κρήτης έκρινε ότι ο 39χρονος παραμένει ένοχος, ωστόσο του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας και το δικαστήριο μετέτρεψε την ποινή του σε 24 μήνες φυλάκιση με αναστολή, αφήνοντάς τον ελεύθερο, όπως αναφέρει η τοπική ενημερωτική ιστοσελίδα zarpanews.gr.

Κατά τη διάρκεια της δίκης στο Εφετείο, ο 39χρονος ζήτησε συγγνώμη από τη δασκάλα και το δικαστήριο, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είχε “πρόβλημα με το αλκοόλ”.

Στο δικαστήριο βρέθηκαν και εκπρόσωποι του ΣΕΠΕ, ως συμπαράσταση στη δασκάλα που είχε υποστεί τον ξυλοδαρμό.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτόδικα ο 39χρονος είχε κριθεί ένοχος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, για απειλή, για εξύβριση, για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και ενδοοικογενειακή απειλή, με ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Τότε η έφεση δεν είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα και είχε οδηγηθεί άμεσα στη φυλακή.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

ΑΤΜ στο εξωτερικό: Πώς θα καταλάβετε αν σας χρεώνουν έξτρα προμήθεια

13ος και 14ος μισθός: Στο Δικαστήριο της ΕΕ το ερώτημα για τα δώρα στο Δημόσιο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση