Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για τους ψυχολόγους – Υποχρεωτική εγγραφή σε Πανελλήνιο Σύλλογο

Εκπαίδευση 0

Οι τρεις υποψήφιοι Πρυτάνεις του ΕΚΠΑ και ακόμα ένας σε αναμονή

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Αυτοδιοίκητο στα πανεπιστήμια, τροπολογίες και πρυτανικές εκλογές. Πρυτανικές εκλογές με τις ευλογίες του Υπουργείου Παιδείας

Αργά το βράδυ ψηφίζεται το νομοσχέδιο  “Συνέργειες Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τα ΤΕΙ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Παλλημνιακό Ταμείο και άλλες διατάξεις”.

Ο Υπουργός Παιδείας κ. Γαβρόγλου έχει προαναγγείλλει στη Βουλή για κατάθεση τροπολογίας που θα δίνει τη δυνατότητα στους υπηρετούντες πρυτάνεις να θέτουν υποψηφιότητα για δεύτερη διαδοχική ή μη θητεία.

Όπως θα δείτε στην φωτογραφία οι τρεις υποψήφιοι Πρυτάνεις του ΕΚΠΑ, καθηγητές Ευστάθιος Ευσταθόπουλος, Ναπολέων Μαραβέγιας και Ευθύμιος Λέκκας σε αγαστή συνεργασία και διάθεση.

Ο τέταρτος υποψήφιος, νυν Πρύτανης αναμένει ακόμα την Τροπολογία του Υπουργού, ώστε να νομιμοποιηθεί η υποψηφιότητά του συναινώντας στην ενσωμάτωση του ΤΕΙ Χαλκίδας στο ΕΚΠΑ.

Γιώργος Μινωτάκης

 

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Επίδομα συνταξιούχων: Ποιοι θα δουν 150 ευρώ επιπλέον και ποιοι θα λάβουν 400 ευρώ για πρώτη φορά

Πέφτουν οι σοβάδες, διώκονται οι δάσκαλοι: Στο Πόρτο Ράφτη η ευθύνη βρίσκει τον εύκολο στόχο

Βάσεις 2026: Ποιοι κερδίζουν έδαφος, ποιες σχολές υποχωρούν

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση