Thumbnail
Από τη ΠΔΕ Καρδίτσας

Ενόψει της υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ERASMUS+, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα από κοινού με το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, με σκοπό την τεχνική ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες σύνταξης και υποβολής της πρότασης.

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Παρασκευή 11-1-2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέμα “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς καθώς και στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με βασικούς ομιλητές τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή, υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Χαράλαμπος Σαμαντζής, εκτός από Συντονιστής Ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, διετέλεσε στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αξιολογητής ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Την τρέχουσα περίοδο, συμμετέχει ενεργά με ένα χαρτοφυλάκιο 18 Ευρωπαϊκών προγραμμάτων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Η κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει διατελέσει υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, έχει υποβάλει και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και e–twinning, ενώ είναι μέλος της εκπαιδευτικής δράσης ‘’Teachers4Europe’’.


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και Το ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σας προσκαλούν στην εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”

  • Ενότητα Α: Δράση ΚΑ2

Από τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή,

Υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Ενότητα Β: Δράση ΚΑ1

Από την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη

Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Καρδίτσας

Στην αίθουσα του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11.00.

 Η Πρόεδρος του ΚΓΚ                      Ο Διευθυντής ΔΔΕ Καρδίτσας

Σωτηρία Μπακαλάκου                          Μιχάλης Παπανούσκας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΑΥΡΙO 10 TΟ ΠΡΩΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

money-xrimata-epidoma-opeka.jpg
Έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους: Σχέδια για «εκλογικά pass» ύψους 1 δισ. ευρώ
Σενάρια για νέο πακέτο οικονομικών ενισχύσεων εξετάζει το Μέγαρο Μαξίμου, με στόχο τη στήριξη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και επαγγελματιών εν μέσω...
Έκτακτο επίδομα σε συνταξιούχους: Σχέδια για «εκλογικά pass» ύψους 1 δισ. ευρώ
τραμπ
Τραμπ προς Ιράν: «Θάνατος, φωτιά και οργή» αν κλείσουν τα Στενά του Ορμούζ
Η ιστορία δείχνει ότι ακόμη και μικρά επεισόδια στην περιοχή μπορούν να μετατραπούν γρήγορα σε παγκόσμια ενεργειακή κρίση.
Τραμπ προς Ιράν: «Θάνατος, φωτιά και οργή» αν κλείσουν τα Στενά του Ορμούζ
ΔΑΣΚΑΛΑ
Λάρισα: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις πειθαρχικές διώξεις δυο εκπαιδευτικών – Κάλεσμα την Πέμπτη 12 Μαρτίου
Λάρισα: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις πειθαρχικές διώξεις εκπαιδευτικών – Κάλεσμα την Πέμπτη 12 Μαρτίου
Λάρισα: Παράσταση διαμαρτυρίας για τις πειθαρχικές διώξεις δυο εκπαιδευτικών – Κάλεσμα την Πέμπτη 12 Μαρτίου