Thumbnail
Από τη ΠΔΕ Καρδίτσας

Ενόψει της υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ERASMUS+, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα από κοινού με το Κέντρο Γυναικών Καρδίτσας, με σκοπό την τεχνική ενημέρωση σχετικά με τις διαδικασίες σύνταξης και υποβολής της πρότασης.

Η ημερίδα πραγματοποιείται την Παρασκευή 11-1-2018 και ώρα 11:00 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Καρδίτσας με θέμα “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”.

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς καθώς και στα σχολεία της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, με βασικούς ομιλητές τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή, υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, και την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη, Προϊσταμένη του Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο κ. Χαράλαμπος Σαμαντζής, εκτός από Συντονιστής Ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, διετέλεσε στέλεχος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ενώ ορίστηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως αξιολογητής ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Την τρέχουσα περίοδο, συμμετέχει ενεργά με ένα χαρτοφυλάκιο 18 Ευρωπαϊκών προγραμμάτων καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών.

Η κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη ως καθηγήτρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έχει διατελέσει υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων, έχει υποβάλει και συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ERASMUS+ και e–twinning, ενώ είναι μέλος της εκπαιδευτικής δράσης ‘’Teachers4Europe’’.


Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καρδίτσας και Το ΚΕΝΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Σας προσκαλούν στην εκδήλωση ενημέρωσης με θέμα: “πρόγραμμα ERASMUS+, χρήσιμες οδηγίες για την προετοιμασία σχεδίου”

  • Ενότητα Α: Δράση ΚΑ2

Από τον κ. Χαράλαμπο Σαμαντζή,

Υπεύθυνο προγραμμάτων ERASMUS του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

  • Ενότητα Β: Δράση ΚΑ1

Από την κ. Γεωργία – Κωνσταντία Καραγιάννη

Προϊσταμένη Τμήματος Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Καρδίτσας

Στην αίθουσα του Ε.Β.Ε. Καρδίτσας, Ηρώων Πολυτεχνείου 3 την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019, ώρα 11.00.

 Η Πρόεδρος του ΚΓΚ                      Ο Διευθυντής ΔΔΕ Καρδίτσας

Σωτηρία Μπακαλάκου                          Μιχάλης Παπανούσκας

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Πολύ σημαντική ανακοίνωση της Πειραιώς για όλους τους χρήστες- Τι πρέπει να κάνετε

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

vrefos.jpg
Θεσσαλονίκη: Άφησαν 11 μηνών βρέφος μόνο σε μπαλκόνι – Συνελήφθησαν οι γονείς
Άφησαν βρέφος μόνο του στο μπαλκόνι και κοιμούνταν με κλειστές μπαλκονόπορτες – Συνελήφθησαν οι γονείς
Θεσσαλονίκη: Άφησαν 11 μηνών βρέφος μόνο σε μπαλκόνι – Συνελήφθησαν οι γονείς
austria anergia
Ξεσηκώνονται οι εκπαιδευτικοί για το επίδομα ανεργίας: Διαμαρτυρία στις 19/6 στη Θεσσαλονίκη
Οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί καταγγέλλουν τον αποκλεισμό χιλιάδων ανέργων από τη στήριξη, με αφορμή τις νέες προϋποθέσεις καταβολής του επιδόματος
Ξεσηκώνονται οι εκπαιδευτικοί για το επίδομα ανεργίας: Διαμαρτυρία στις 19/6 στη Θεσσαλονίκη