Εκπαίδευση 0

Νίκος Φασφαλής: Ενημέρωση για την συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ (31/7/18)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημέρωση του αιρετού ΚΥΣΠΕ Νίκου Φασφαλή

Σας ενημερώνω ότι στη σημερινή συνεδρίαση, 31/7/2018, στο Υπουργείο Παιδείας το ΚΥΣΠΕ:

  1. Εξέτασε και προχώρησε στην ικανοποίηση ή απόρριψη των αιτήσεων εκπαιδευτικών, Διευθυντών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για χορήγηση άδειας άσκησης ιδιωτικού έργου με αμοιβή.
  2. Εξέτασε, εισηγήθηκε την ικανοποίηση 18 αιτήσεων παραίτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
  3. Εξέτασε τα θέματα που αφορούν αποσπάσεις εκπαιδευτικών από ΠΥΣΠΕ σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2018-2019 και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ για το ίδιο σχολικό έτος (μόνο ενστάσεις και διορθώσεις) και διαμόρφωσε σχετική πρόταση. Ό,τι άλλο αφορά το θέμα των αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ (β’ φάση) θα συζητηθεί το 3ο δεκαήμερο του Αυγούστου και με την έναρξη του σχολικού έτους. 
  4. Επικύρωσε τον παρακάτω πίνακα εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης που αποσπώνται σε Πειραματικά και Πρότυπα σχολεία για το διδακτικό έτος 2018-2019.
  5. Ενέκρινε την αποδέσμευση εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για μετάταξη σε διοικητικές θέσεις (μέσω του Ε.Σ.Κ.), σε θέσεις Ε.ΔΙ.Π. και Ε.Ε.Π. που είχαν τις προβλεπόμενες από τον Νόμο προϋποθέσεις.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ

Καθώς, επίσης, εξέτασε και εισηγήθηκε για όλα τα υπόλοιπα θέματα Ημερήσιας Διάταξης που σας είχα ανακοινώσει. 

Πάντα κοντά σας,

Φασφαλής Νίκος

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Νέα σχολική χρονιά 2026-2027: «Κλείδωσε» ο αγιασμός και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία

Σκάνδαλο στην Εθνική Σχολή Δικαστών: Υποψήφιος γραμματέας πιάστηκε με πλαστό πτυχίο

Νέες ταυτότητες: Τι ισχύει για όσους δεν έχουν βγάλει μετά τις 3 Αυγούστου

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση