«Τουρισμός για Όλους 2026-2027»: Ολοκληρώνεται η πρώτη φάση αιτήσεων βάσει ΑΦΜ – Ανοίγει για όλα τα ψηφία από 10 Αυγούστου

Εκπαίδευση 0

Διεθνής μαθητικός διαγωνισμός γερμανικής γλώσσας 2018

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Υποβολή αιτήσεων μέχρι 30 Μαρτίου 2018

Έγγραφο 48037/Η1/22-3-2018 του Υπουργείου Παιδείας

Η Γερμανική Παιδαγωγική Υπηρεσία Ανταλλαγών (PAD) προκηρύσσει διεθνή διαγωνισμό για τη βράβευση μαθητών με εξαιρετικές επιδόσεις στο μάθημα των Γερμανικών, επιπέδου τουλάχιστον Β1, αλλά και με πολύ καλές γενικές επιδόσεις.

Παρακαλούνται όλα τα ενδιαφερόμενα σχολεία Β’/θμιας Εκπαίδευσης, δημόσια και ιδιωτικά, στα οποία διδάσκεται η γερμανική γλώσσα, να υποβάλουν ηλεκτρονικά (σκαναρισμένες) τις αιτήσεις των υποψηφίων μαθητών, συνοδευόμενες από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, το αργότερο μέχρι τις 30 Μαρτίου 2018, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Ανεξάρτητη επιτροπή θα επιλέξει τέσσερις (04) μαθητές ή μαθήτριες, μεταξύ εκείνων που πληρούν όλες τις τυπικές προϋποθέσεις.

Οι επιλεχθέντες μαθητές θα βραβευθούν με παραμονή στη Γερμανία τεσσάρων εβδομάδων (8-8-2018 έως 7-9-2018), κατά τη διάρκεια της οποίας θα γνωρίσουν τη σημερινή χώρα και τον πολιτισμό της, μαζί με άλλους 500 συνομηλίκους τους από 90 χώρες.

Διαβάστε το έγγραφο

Περισσότερες πληροφορίες

Και άλλες πληροφορίες

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση