Κανονικά συνεχίζεται η λειτουργία του σχολείου στη Θεσσαλονίκης, όπου φοιτούν προσφυγόπουλα, μετά τις αντιδράσεις γονέων για κρούσμα ηπατίτιδας σε παιδί που διαμένει σε δομή φιλοξενίας.
Αφού δόθηκαν οι σχετικές διευκρινίσεις, τα μαθήματα διεξάγονται σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 67ου Δημοτικού σχολείου της Θεσσαλονίκης, σε ανακοίνωσή του την περασμένη βδομάδα, δήλωνε ότι «δεν δέχεται να συνεχίσει η λειτουργία του σχολείου ως σχολική δομή για τους πρόσφυγες περαιτέρω».
«Σήμερα κλήθηκαν όλοι οι αρμόδιοι, ανάμεσά τους και ο αντιπρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ)Αλέξης Μπένος, οι οποίοι απάντησαν στα ερωτήματα των γονέων, διαβεβαιώνοντάς τους ότι δεν υπάρχουν λόγοι ανησυχίας», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Γουλής. Ο ίδιος διευκρίνισε για ακόμη μια φορά ότι πρόκειται για ένα παιδί που νόσησε από ηπατίτιδα την περίοδο που ήταν κλειστά τα σχολεία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών
Alfavita Newsroom