Thumbnail
Πίνακες ΕΕΠ/ΕΒΠ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΠΙΝΑΚΩΝ Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Αύριο, Πέμπτη 22/9/2016, θα συνεδριάσει το Π.Υ.Σ.Ε.Ε.Π. Στερεάς Ελλάδας και θα ασχοληθεί με την κατανομή σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. της Περιφέρειας των 17 πενιχρών πιστώσεων αναπληρωτών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού(Ε.Β.Π.).

Το ΑΣΕΠ και σήμερα ζήτησε έγγραφα από Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) που αφορούσαν σε φακέλους υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Β.Π., αλλά και Ε.Ε.Π. που έχουν καταθέσει ένσταση επί των Προσωρινών Πινάκων.

Το ΑΣΕΠ πληροφόρησε τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης(Π.Δ.Ε.) πως θα κοινοποιεί σ αυτές όποιον κλάδο Ε.Ε.Π. περατώνει πρώτο, όσον αφορά στην εξέταση των ενστάσεων.

Επίσης θα κοινοποιεί σ αυτές μόνον τα ονόματα, αλλά και την μεταβολή του Αξιολογικού Πίνακα, των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που δικαιώνεται η ένστασή τους.

Όλα αυτά βέβαια, μόνον στρεβλώσεις δημιουργούν όσον αφορά στην ομαλή διευθέτηση των τοποθετήσεων των υποψηφίων αναπληρωτών Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π., οι οποίοι βλέπουν τον χρόνο να περνά και τις δομές Ε.Α.Ε. άδειες.

Αυτή τη στιγμή όμως προτεραιότητα μας θα πρέπει να είναι, όσο περνά από το χέρι μας, η όσο το δυνατόν γρηγορότερη στελέχωση αυτών των δομών με Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π.

Κι όταν με το καλό τελειώσουν όλα αυτά τα δύσκολα, θα έχουμε όλο το χρόνο να δούμε νηφάλια την πραγματικότητα και να κάνουμε την αποτίμηση της διαδικασίας που ακολουθήθηκε και η οποία οδήγησε στα σημερινά αδιέξοδα.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον συνάδελφοι…και οι φοβικοί λεονταρισμοί και οι συκοφαντίες κάποιων δεν μας αγγίζουν, καθότι τα μέλη Ε.Ε.Π./Ε.Β.Π. και κρίση διαθέτουν και γνώση και όποιος επιχειρεί να υποτιμήσει τη νοημοσύνη τους θα υποτιμηθεί ο ίδιος.

Και όπως είπαμε, καθείς εφ ώ ετάχθη.

Βασίλης Βούγιας

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Νηπιαγωγεία - Δημοτικά: Αυτό είναι το νέο μάθημα τον Σεπτέμβριο

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 18/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Μιχαηλίδου
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Δυναμική παρέμβαση της Υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας για τις γυναίκες του Αφγανιστάν στο HRC59
Μιχαηλίδου στον ΟΗΕ: «Η κατάρρευση των δικαιωμάτων των γυναικών απειλεί την ειρήνη και τη δημοκρατία»
Καρυστιανού
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»
Τόνισε πως ήρθε η στιγμή για τους βουλευτές και τις βουλεύτριες να σταθούν στο ύψος της ιστορικής τους ευθύνης
Έκκληση Μαρίας Καρυστιανού προς βουλευτές: «Μην σταθείτε εμπόδιο στην έρευνα και τιμωρία»