Thumbnail
Ενημέρωση

Τη Δευτέρα 29-8-16 θα συνεδριάσει το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. με θέματα Η.Δ. τα παρακάτω:

1.«Εξέταση ενστάσεων επί των μεταθέσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. σε δομές Ειδικής Αγωγής και Γενικής Εκπαίδευσης και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

2.«Εξέταση αιτήσεων αμοιβαίας μετάθεσης εκπαιδευτικών Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

3.«Εξέταση αίτησης ανάκλησης μετάθεσης εκπαιδευτικού Π.Ε. και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

4.«Εξέταση θεμάτων επί των αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2016-2017 (τροποποιήσεις, ανακλήσεις, ενστάσεις) και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

5.«Εξέταση θεμάτων αιτήσεων απόσπασης εκπαιδευτικών Π.Ε. από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής (επανεξετάσεις, νέες αιτήσεις, ειδικές κατηγορίες κλπ.) για το σχολικό έτος 2016-2017 και λήψη απόφασης για διαμόρφωση σχετικής πρότασης»

6.«Επικύρωση πινάκων εκπαιδευτικών Π.Ε., που αποσπώνται από Π.Υ.Σ.Π.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε. & σε δομές Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2016-2017 (Β΄ φάση)»

Πάντα στη διάθεσή σας
Παληγιάννης Βασίλειος

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποκάλυψη alfavita.gr: «Τους πετούσε κλειδιά και τους έλεγε ζώα» – Καταγγελία για Διευθύντρια Λυκείου στην Αθήνα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

απθ
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –
Ένταση και συλλήψεις στο ΑΠΘ: Οι ΕΛΜΕ καταγγέλλουν εισβολή των ΜΑΤ και ζητούν απαλλαγή των φοιτητών
ΑΠΘ - Σκληρή καταγγελία ΕΛΜΕ για ΜΑΤ στο campus: «Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!» –
καισαριανή
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας
Φωτογραφίες που μιλούν: Η ιστορική εκπαίδευση στην Ελλάδα χρειάζεται θάρρος και αλήθεια
Καισαριανή 1944: Από τις συγκλονιστικές φωτογραφίες στην ανανέωση της ιστορικής διδασκαλίας