Αττική: Πότε θα ξεσπάσουν μπόρες και καταιγίδες

Εκπαίδευση 0

Χωρίς καθαρίστριες θ΄ανοίξουν τα σχολεία; Πιέσεις από ΚΕΔΕ

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Νέα σχολική χρονιά

Την επιτακτική ανάγκη άμεσης ρύθμισης των προβλημάτων που παραμένουν  ανοιχτά σχετικά με τις συμβάσεις των καθαριστριών των σχολικών μονάδων και τους προϋπολογισμούς των υπερχρεωμένων Δήμων, επισημαίνει στην επιστολή του προς τον Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Ν. Βούτση, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Ειδικότερα στην επιστολή υπογραμμίζεται ότι θα πρέπει να υπάρξει τάχιστα επίλυση της εκκρεμότητας σχετικά με τις καθαρίστριες των σχολικών μονάδων, δεδομένου ότι αρχίζει πολύ σύντομα το σχολικό έτος.

«Εκτιμούμε ότι το σχέδιο της σχετικής διάταξης που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο που έχετε καταθέσει στη Βουλή καλύπτει τη σχετική εκκρεμότητα» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Γ. Πατούλης.

Στην ίδια επιστολή διατυπώνει το αίτημα, το υπουργείο να εισηγηθεί την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζουν οι ελάχιστοι υπερχρεωμένοι Δήμοι που δεν μπορούν, λόγω των σχετικών νομικών κωλυμάτων, να συντάξουν και να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό τους του έτους 2016.

newsta.gr/

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Μισθοί εκπαιδευτικών 2026: Πόσα παίρνουν μόνιμοι, νεοδιόριστοι και αναπληρωτές – Όλοι οι πίνακες

Αρναούτογλου: Αλλάζει ο καιρός – Τι αναμένουμε σε Αττική και Θεσσαλονίκη σήμερα Κυριακή και την εβδομάδα που έρχεται

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση